Τα κουτσομπολιά της θεία Σοφίας από τις Ψηφιακές Γειτονιές (έχει και βίντεο)

_ROM2005

Όταν η ‘Ασπα μου είπε ότι με θέλουν για ομιλήτρια στις Ψηφιακές Γειτονιές, θυμήθηκα τις Σύντομες οδηγίες καφρίλας για αναρτήσεις γονιών που είχα γράψει για τις περσινές Ψηφιακές Γειτονιές και με έπιασαν τα γέλια. Όσοι με έχετε ακούσει να μιλάω (ακόμα και ακαδημαϊκά) ξέρετε ότι δεν μπορώ τη . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Σύντομες οδηγίες καφρίλας για πληρωμένες αναρτήσεις

Day 4 - Paying off debt

Αγαπητοί bloggers που θέλετε να ή βγάζετε ήδη χρήμα από τις online δραστηριότητες σας κάνοντας προώθηση προϊόντων χωρίς να λέτε ότι πληρώνεστε.

(και) Αγαπητές εταιρίες που πληρώνετε λεφτά στους παραπάνω bloggers για να σας προωθούν τα προϊόντα χωρίς να λένε ότι πληρώνονται.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Τις μέρες που μυρίζει ζεστό ψωμί

Bread & tsoureki. #GreekEaster

Πάω πού και πού στη μάνα μου και βγάζω το μεγάλο της μίξερ. Η μαμά Δέσποινα έχει μια τάση να “τακτοποιεί” όλα τα τσουμπλέκια – δηλαδή να τα κρύβει στα ντουλάπια για να μην γίνεται χαμός στον πάγκο της κουζίνας.

Μπροστά στο παλιό ντουλάπι . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Τί μας κάνεις τώρα Ιωάννα (Καρυστιάνη)

Τί μας κάνεις τώρα Ιωάννα (Καρυστιάνη)

Όταν άκουσα ότι το Μικρά Αγγλία έγινε ταινία (και μου φάνηκε καλή από το trailer) παράγγειλα στη μαμά Δέσποινα και μου έφερε το βιβλίο στα Λονδίνα όταν ήρθε για επισκέψεις.

Με το βιβλίο έπαθα το εξής: ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΫΠΝΙΕΣ. Γιατί καθόμουν σα βλαμμένη . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Μια γενιά που λένε

Pigtails

Συμπαθής νεανίας σήμερα λέει στην παρέα: – Έτσι είναι με τη γενιά μας. Πες κι εσύ ρε Σοφία.

Ο νέος είναι 26 ετών. Όσο να πεις, δεν είμαστε και σειρά.

Μάλλον η σοκολατόπιτα που του πήγα για την ονομαστική του εορτή είναι λίγη.

 

 

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Προγράμματα θεάτρου από τη δεκαετία του ’90

Προγράμματα θεάτρου από τη δεκαετία του '90

Ήρθα στη μανούλα και τα ανακάλυψα. Είχα την τύχη από πολύ μικρή ηλικία να δω κάποιες ιστορικές παραστάσεις – ανάμεσα τους Η νύχτα της Ιγκουάνα σε σκηνοθεσία Βουτσινά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (στις αρχές του ’90) και . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Ελληνική καινοτομία. Νέο διεθνές σήμα για το “ο επόμενος παρακαλώ”

Passport Control at ATH

Στο πρόσφατο τετραημεράκι αστραπή στην Ελλάδα έζησα πάλι το μεγαλείο της Ελληνικής καινοτομίας στον τομέα των υπηρεσιών. Με σεβασμό στον πολίτη, η Ελληνική αστυνομία συνόρων πάει πάλι μπροστά.

Στον έλεγχο διαβατηρίων στην Ελλάδα ήδη είμαστε μπροστά. Οι ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν βλοσυρούς, βαριεστημένους και καυλοεξουσιαστικούς υπαλλήλους . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Τί είδα στο Comicdom Con – Αθήνα 2014

Comicdom Con 2014

Εφόσον ήμουν Αθήνα για τις Ψηφιακές Γειτονιές (τα κουτσομπολιά έρχονται) θα ήταν κρίμα να μην πάω και στο Comicdom Con (γιατί είμαι και geek, πώς να το κάνουμε).

Έπρεπε φυσικά να πάω να δω τον Tomek (αγαπώ το Κουλούρι του). Έχουμε κάνει και ανταλλαγές σε . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…