Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Τί είδα στο Comicdom Con – Αθήνα 2014

Comicdom Con 2014

Εφόσον ήμουν Αθήνα για τις Ψηφιακές Γειτονιές (τα κουτσομπολιά έρχονται) θα ήταν κρίμα να μην πάω και στο Comicdom Con (γιατί είμαι και geek, πώς να το κάνουμε).

Έπρεπε φυσικά να πάω να δω τον Tomek (αγαπώ το Κουλούρι του). Έχουμε κάνει και ανταλλαγές σε είδος. Εκείνος μου έστειλε Κουλούρι, εγώ του έστειλα Τα Μεταμεσονύχτια. Κάποια στιγμή θα βρούμε χρόνο να κάνουμε και κάτι μαζί. Είχα φοβηθεί ότι θα χρειαστεί να τον απαγάγω για να πει το ναι, αλλά εντάξει, είπε ναι από μόνος του. Στήθηκα να μου υπογράψει το “Ωχ Θεέ μου” πρώτη πρώτη (ελπίζω ότι έκανα καλό ποδαρικό)

Signed! With @tomek__ (comicdom - Jemma Press)

Comicdom Con 2014

Comicdom Con 2014

Comicdom Con 2014

Ο καλύτερος όροφος πάντως ήταν ο όροφος με τις ανεξάρτητες εκδόσεις και τα fanzines. Πήγαμε εκεί πάνω και βρήκαμε κάποιες δουλειές εξαιρετικές! Ο φίλος μου ο Α. ερωτεύτηκε με τη δουλειά του Σεβαστιανού Ντζόκα – ένας πιτσιρικάς χαμογελαστός και ευγενέστατος.

Μπορείτε να δείτε την “Επιδημίαεδώ.

Ο καλύτερος όροφος στο @comicdom ειναι αυτός με τα fanzines

Comicdom Con 2014

Comicdom Con 2014

Πέτυχα και τα παιδιά από το Ennead (Pen and Paper RPG campaign setting based on Fate Core) – που δημιουργούν. Τους ενδιαφέρει πάρα πολύ το narrative, ψάχνουν ιδέες για το RPG και θέλουν κυρίως να πάρουν feedback για να μπορέσουν να πάνε τη δημιουργία τους πέντε βήματα παρακάτω.

Ρίξτε μια ματιά στο blog τους και αν είστε του χώρου επικοινωνήστε για ιδέες και κουβέντα, πολύ ανοιχτά παιδιά και με καλή διάθεση.

Comicdom Con 2014

Υπήρχαν κι άλλοι νέοι δημιουργοί – κάποιοι εξαιρετικοί ήδη, κάποιοι που εξελίσσονται ακόμα.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση στο fanzinesnet. 

Comicdom Con 2014

Comicdom Con 2014

Comicdom Con 2014

Στην έκθεση ερωτεύτηκα με τη δουλειά του Devrim Kunter – ιδού η αφεντιά μου σε fan-chic φωτογραφία (με τη σκιά από το φωτισμό να πέφτει ωσάν μικρή μουτζούρα) μπροστά από το “The Exceptional Adventures of Seyfrettin Efendi“.

Comicdom Con 2014

Άντε παιδιά, και του χρόνου.

Keep on sketching.

Comicdom Con 2014

2 comments to Τί είδα στο Comicdom Con – Αθήνα 2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>