Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Προτεινόμενη ανάρτηση: Λίγα Λόγια Περί Μετοίκισης Στη Φιλανδία

Finland

Το καλό παιδί από το Ovi ζει στη Φιλανδία χρόνια και ζαμάνια. Είναι από τους πολύ καλούς ανθρώπους στα δίκτυα, κι ακόμα κι αν δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά εκτιμώ και την πένα του και τον χαρακτήρα του.

Εφόσον έχουμε παράδοση εδώ στο digital – era με τις αναρτήσεις περί μετακίνησης σε άλλες χώρες θα ήθελα να προτείνω και την ανάρτηση του για τη Φιλανδία, που υπόσχεται και συνέχεια.

Πριν από λίγο πήρα το εβδομαδιαίο μου mail υποψήφιου για μετοίκηση στη Φιλανδία από Ελλάδα. Για άλλη μια φορά αφενός προσπαθώ να νιώσω και να καταλάβω τα αδιέξοδα που ωθούν νέους ανθρώπους απελπισμένα να ψάχνουν λύσεις στη μετοίκηση στην αρκτική Φιλανδία και αφετέρου να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ. Αλλά πολύ φοβάμαι οι πληροφορίες δεν φτάνουν, για να μετοικήσεις σε μια ξένη χώρα χρειάζονταν πολλά περισσότερα από μερικά links γραφείων ευρέσεως εργασίας ή πληροφοριών του πως δουλεύει το σύστημα και σίγουρα πολλά περισσότερα από το πόσοι Έλληνες και πως ζουν στη Φιλανδία.
(via)

Κλικ για να διαβάσεις όλη την ανάρτηση

——————————————
‘Εχω κι άλλες ερωτήσεις θεία Σοφία:

Παλαιότερες αναρτήσεις εδώ:

Δείτε στα γουέμπια:

——————————————

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>