Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Άγιο τσιπουράκι (ονειρομπερδεμένα και ψυχοτυλιγμένα)

Alcohol.

Τα μεθύσια που έχω κάνει στη ζωή μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (και δεν χρειάζονται όλα).

“Μεθύσια” όταν λέμε, εννούμε άσχημα. Να μην το ‘χεις.

Τέτοια μεθύσια έχω κάνει μόνο με φίλους που η ικανότητα τους να πίνουν ήταν θρυλική και αποφάσισαν ότι πρέπει να ακολουθήσω – μέχρι ένα σημείο – το οποίο σημείο για αυτούς ήταν φυσικά πολύ πιο κει από το δικό μου.

Για παράδειγμα, έχουμε το Exhibit A, φίλοι από περίπου τα 10 μας. Από τότε μέχρι σήμερα χτίζει αντοχές στο αλκοόλ. Ε, πού πας θεία. Άστο.

Όπως σου έλεγα λοιπόν, τούτα τα μεθύσια μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (και δεν χρειάζονται όλα).

Αν υπολογίσουμε ότι είμαι 33 ετών και πίνω περίπου από τα 16 μου καταλαβαίνουμε ότι ουσιαστικά δεν πίνω.

Ή μάλλον δεν μεθάω.

Με αλκοόλ.

 

3 comments to Άγιο τσιπουράκι (ονειρομπερδεμένα και ψυχοτυλιγμένα)

  • Ditto. Αλλά έχω ανακαλύψει το σημείο αυτό που είσαι σε ισσοροπία μέθης/γλάρωσης και υπεραισιοδοξίας. Αυτό που λένε οι εδώ merry. Πολύ το γουστάρω αυτό το σημείο!

  • Georgie

    Νταξει, πρεπει να εχεις ενα μαζοχισμο για να πινεις μεχρι το σημειο του εμετου, αλλα απο την αλλη ορισμενες φορες θες απλως να πιεις για να μη καταλαβαινεις.

    Παντως απο την εμπειρια μου, το χειροτερο μεθυσι δεν ειναι αυτο που σε κανει να ξερνας στο τελος της νυχτας. Το χειροτερο μεθυσι ειναι αυτο που σε κανει να ξυπνας μετα το τελος της νυχτας για να ξερασεις. γιακ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>