Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Η Γυναίκα Νιάου

Μετά την προδημοσίευση ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί με λεπτομέρειες ο τύπος της Γυναίκας Νιάου. Μια ακόμα ευγενική προσφορά της Θείας Σοφίας.

Ένας τρόπος υπάρχει να αναγνωρισθεί η Γυναίκα Νιάου άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά: Είναι η φωνή. Δε μιλάει, νιαουρίζει. Κάνει ήχους. Βγάζει φωνίτσες. Χρησιμοποιεί υποκοριστικά. Κλείνει τα ματάκια της ναζιάρικα.

Σημαντικό. Μη μπερδεύετε τη Γυναίκα Νιάου με τη Γυναίκα Ψίθυρο. Η Γυναίκα Ψίθυρος νιαουρίζει μεν, χαμηλοφώνως δε. Έτσι, δε μας ενοχλεί πολύ. Η Γυναίκα Νιάου νιαουρίζει σε όλες τις εντάσεις, κανένα πρόβλημα δεν έχει. Το μεγάλο της ταλέντο είναι ότι μπορεί να σου νιαουρίσει ουρλιάζοντας.

Παραδείγματα φωνητικά θα προσθέσω μόλις πάω σπίτι – περάστε μετά τις 18.00 (δική μου ώρα) για τα ηχητικά ντοκουμέντα.

Παρουσιαστικό – Σουσούμια
Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η πραγματική μορφή της Γυναίκας Νιάου. Την βλέπεις το βράδυ είναι άλλη. Τη βλέπεις το μεσημέρι είναι άλλη. Τη βλέπεις το πρωί χωρίς ρούχα και μπογιές τότε είναι σίγουρα άλλη (που δε θες να την ξέρεις απαραίτητα).

Είναι κυρίως ξανθιά, αν και έχουν σημειωθεί περιπτώσεις κοκκινομάλας Γυναίκας Νιάου – λίγο σπάνιες αλλά υπαρκτές. Η Θεία Σοφία δεν έχει γνωρίσει ποτέ Γυναίκα Νιάου μελαχρινή. Κάτι θα λείπει στο DNA μάλλον.

Από ύψος μέτριο. Από κορμί περίεργο. Μάλλον έχει γοφούς. Αλλιώς έχει μπούτια. Εναλλακτικά μικρά βυζιά. Το σώμα της δηλαδή είναι κανονικό (γιατί καμία γυναίκα δεν έχει το τέλειο σώμα – εκτός κι αν μιλάμε ανάλογα με την εποχή όπου τώρα ας πούμε θεωρείται πρότυπο η Γυναίκα Λελέκω – αλλά αυτό είναι θέμα για μια άλλη φορά). Το θέμα είναι τί ακριβώς κάνει με το σώμα της. Καταρχήν το μαυρίζει. Έχει πάρει παραμάζωμα τα σολάρια και τις κρέμες και χειμώνα καλοκαίρι είναι σαν να παίζει στο Baywatch. Αυτή η αντίθεση ξανθό μαλλί – μαυριδερό κορμί την κάνει να μοιάζει με τη Barbie.

Ρούχα – αξεσουάρ – μπογιατίσματα
Θυμάστε που έλεγα παραπάνω ότι άμα τη δεις το πρωί δε θέλεις να την ξέρεις; Είναι επειδή την γνώρισες βράδυ. Το τακούνι είναι καρφί και καλαίσθητο (σίγουρα), το φόρεμα της κολακευτικό (πάντα κάτι σε ροζ ή απαλό και αιθέριο) και το μεϊκ απ της είναι αλάνθαστο. Όχι μόνο είναι αλάνθαστο αλλά είναι και καταπληκτικό. Χωρίς ειρωνίες. Το μεϊκ απ αν το χειριστείς σωστά κάνει θαύματα. Τα μικρά μάτια μεγάλα. Τα μεγάλα χείλη κανονικά. Το μάγουλα μικρότερα. κλπ κλπ. Η Γυναίκα Νιάου έχει πάρει από πίσω όλες τις Συμβούλους της Κλινίκ στον Χόντο και τον Μπέζα από μικρή και ξέρει όλα τα τερτίπια. Η μούρη της με άλλα λόγια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που βλέπετε (εκτός κι αν είναι πρωί λέμε).

Δηλαδίς: Μπαίνει στο μπάνιο πανούκλα και βγαίνει κούκλα. Προσοχή: Μην αναπνέετε όταν βγαίνει από το μπάνιο. Έχει μια τάση να αδειάζει μισό μουκάλι πάνω της και μένει η μυρωδιά της στο χώρο για ώρες. Αυτό είναι κακό. Κάκιστο. Τα αρώματα είναι καλύτερα διακριτικά κορίτσι μου. Αλλιώς ο άλλος υποπτεύεται ότι κρύβεις την ιδρωτίλα σου. Πώς στο κακό κρέας βάζεις πολλά μπαχαρικά; Έτσι.

Η γκαρναρόμπα της είναι τίγκα σε ότι πιο χιπ και καταπληκτικό. Δεν κάνει διακρίσεις. Τα φοράει όλα αρκεί να την κολακεύουν. Άσχημη δεν είναι και την κολακεύουν πολλά. Παρόλα αυτά έχει μια τάση πριγκηπέσας. Βλέπε ας πούμε καρδούλες, αστεράκια, πιαστράκια στα μαλλιά με διαμαντάκι κλπ.

Αγαπημένο της πράγμα για τις καθημερινές το λιπ γκλος. Δίνει μία εντύπωση υγρών χειλιών. Πουτάνα επιστήμη, όλα τα προέβλεψες.

Γκόμενοι
Πολλοί. Χωρίς εξαίρεση. Το θέμα δεν είναι να έχει σχέση, το θέμα είναι να αρέσει. Κι εδώ ακριβώς υπεισέρχεται και μια λύπηση προς τη Γυναίκα Νιάου γιατί δυστυχώς όσο περισσότερους γκόμενους έχει τόσο καλύτερα αισθάνεται. Όλες οι γυναίκες θέλουν να αρέσουν, είναι κι αυτό ένα λυπηρό γεγονός. Η Γυναίκα Νιάου όμως έχει πάει αυτή την επιθυμία σε άλλα επίπεδα. Αποτέλεσμα είναι ότι πηδάει συχνά, για λίγο πλην διάστημα.

Η Γυναίκα Νιάου πηδιέται. Θα έλεγα καλά κάνει αν το έκανε με ευχαρίστηση. Γιατί το να πηδιέσαι, αν το κάνεις για τους σωστούς λόγους είναι γούστο σου και καπέλο σου. Αλλά η Γυναίκα Νιάου είναι από αυτές που κάνουν σεξ και παραμένουν όμορφες όποια κι αν είναι η κατάσταση. Αν δηλαδή είναι από πάνω κάθεται κάθετα γιατί αν σκύψει θα κρεμάσει το βυζί και δε θα ξέρει που να κρύψει τη ντροπή της. Τα βογγητά είναι εξίσου καλαίσθητα. Όταν μια γυναίκα σκέφτεται την εικόνα της κατά τη διάρκει του σεξ δεν το ευχαριστιέται. Κερί και βούλα.

Φίλες.

Μαλλιοτραβιέται με όλες και είναι φίλη κολλητή και αδελφική με όλες. Για όλες έχει χρόνο (και μετά τα λέει χαρτί και καλαμάρι στις άλλες). Έχει μια παρέα φίλες που μόνο αλλαξοκωλιές δεν κάνουν. Οι γκόμενοι περνάνε από δυο τρεις (γιατί έχουν και τα ίδια γούστα πανάθεμα τις) και μετά βρίζονται με πάθος. Μέχρι να τα ξαναβρούν.

Η ζωή της όλη μια δακρύβρεχτη ταινία ινδικού κινηματογράφου με άλλα λόγια.

Εργασία
Σπούδασε και δουλεύει. Δεν κάθεται. Έχει λεφτά από το σπίτι της, ναι. Αλλά κάπως πρέπει να βγαίνουν το κοκτέηλιά που νταουνιάζει τα βράδια. Οπότε δουλεύει σε κάτι πρεστιζαδόρικο αλλά όχι και πολύ πονοκεφαλιάρικο (τί λέω πάλι η ρουφιάνα, την έχω ξεσκίσει την ελληνική). Ας πούμε λογίστρια. Ή μάνατζερ τμήματος Προσωπικού.

Κουσούρια
Είναι ψεύτρα. Και μάλιστα ψεύτρα κουτοπόνηρη. Επειδή νομίζει ότι όλος ο κόσμος είναι σαν τα μούτρα της κάνει διάφορες δολοπλοκίες οι οποίες όμως πολύ σπάνια της περνάνε.

Παράδειγμα: Σε μία παρέα είναι ένα ζευγάρι. Η Γυναίκα Νιάου γνωρίζει τον άντρα πρώτα ο οποίος παρουσία της παρέας της μιλάει για τη γκόμενα του. Σε επόμενη έξοδο άνδρας και γκόμενα παρίστανται. Η Γυ ναίκα Νιάου, όταν ο άνδρας σηκώνεται να πάει προς νερού του, σκύβει στην γκόμενα και με πονεμένο ύφος της λέει
– Συγγνώμη, ο Πετράκης δεν είναι ελέυθερος;
– Όχι. Τα έχει μαζί μου
– Α, χίλια συγγνώμη, δεν το είχα αντιληφθεί.
Η Γυναίκα Νιάου έχει την εντύπωση ότι η γκόμενα τώρα προσβλήθηκε και ότι ξεκίνησε έτσι καβγά και είναι και πολύ ευχαριστημένη (αν τώρα εσύ είσαι η γκόμενα και έκανες όντως καβγά στο γκόμενο σου, τί να σου πω, είσαι άξια της μοίρας σου κι εσύ).

Το μεγαλύτερο της κουσούρι όμως είναι η φωνή της. Δεν έχει γιατρειά. Μιλάει γρήγορα, τσιριχτά και νιαουριστά. Αν όλο αυτό δεν ήταν άκρως εκνευριστικό θα ήταν ταλέντο.

Με λίγα λόγια

Η Γυναίκα Νιάου είναι ένα αμάγαλμα της Σοράγιας και της Κυρά-Βασιλείας από τα Ταμπούρια (πραγματική – υπαρκτή περιοχή στον Πειραιά). Όπως καταλαβαίνετε αυτός ο συνδιασμός είναι λίγο επικύνδινος. Μπορεί δηλαδή σήμερα η Γυναίκα Νιάου να καπνίζει το τσιγάρο της με χάρη (και πίπα) πίνοντας το κοκταίηλ της ήρεμη και αύριο να μαλλιοτραβιέται στις αυλές. Εκρηκτικόν;

Αντιμετώπιση
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μία που είχα κάποτε στη δουλειά μου έπρεπε να φύγω από τη χώρα για να την αποφύγω (γεγονός). Γιατί οι ρουφιάνες δεν παίρνουν κι από σημάδια. Θα συνεχίσουν να σε παίρνουν τηλέφωνο χωρίς σταματημό γιατί είναι και πολύ κολλητές σου. Δε θα σας συμβούλευα να αλλάξετε χώρα κάθε φορά που γνωρίζετε μια Γυναίκα Νιάου (γιατί είναι και αρκετές). Το καλύτερο είναι να τις αποφεύγετε με πάθος και αν είναι δυνατόν να μη τους δώσετε ποτέ των ποτών το τηλέφωνο σας. Αν το κάνατε το λάθος σας συνιστώ υπομονή και σύνεση. Μη σας βάλουν αυτή στο χώμα κι εσάς στη φυλακή δηλαδή.

12 comments to Η Γυναίκα Νιάου

 • diafanos

  Γιατι δεν ξεκινάς podcasting?

 • αχαχαχαχα όλα τα λεφτά η γυναίκα νιάου
  μακριά από μας

 • Sofia

  podcasting… για να τα λέω δηλαδίς; ή μόνο για τους ήχους

 • looool Twra 8a prosexoume gia na exoume :P

 • Σε θερμοπαρακαλώ μην βάλεις podcasting!! Είδα και έπαθα να μπαίνω εδώ μέσα, θα κάνεις και άλλα γυμνάσια?

  Μεταμφιεσμένη γυναίκα νιαου στο πρότεινε αυτό???
  :)

 • ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ Μ….Α ΓΙΑ 6 ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!

 • diafanos

  Gia na ta les (to sigkekrimeno thema sikone kai special effects vevea).

  Alla kai gia dokimi.

 • OrnelaMiaou

  diaole! den mporeis na fantasteis poso mesa exeis pesei pali…

 • OrnelaMiaou

  P.S.: Πότε θα μάθουμε για τη “Γυναίκα Ψίθυρο” και “Γυναίκα Λελέκω” ?

 • Εφόσον έχει σουξέ το θέμα να τις εξερευνήσω και αυτές

 • AmeliaRed

  pwpwpw……opws eipe kai h fili mou OrnelaMiaou exeis pesei paaaara polu mesa……ma thn pisth mou auth h gunaika NIAOU einai polu tromaktikh kai nomizw oti oso paei kai pollaplasiazetai….ti sta komatia?zeugarwnoun metaxi tous?

 • […] Σε τοιαύτες ερωτήσεις δεν απαντώ ποτέ ξεκάθαρα. Ο ερωτοθέτης (καλό;) διαβάζει μερικά κείμενα από το digital era blog (όπως αναίσχυντο χιούμορ, λογοτεχνίζουσες και τρυφερές διαθέσεις, ποιηματάκια, αληθινές ιστορίες κλπ κλπ κλπ) και μπουρδουκλώνεται (ο καημέεεεενος). […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>