Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Μερικά δευτερόλεπτα από το κάθε βίντεο – μη βαρεθείς

Δεν έχω τί άλλο να κάνω, πώς να το παλέψω;

Μία προδοσία ολόκληρη είμαι, σχεδόν 10 χρόνια στο εξωτερικό. Ανακουφισμένη που “ανδρώθηκα” από τα 20 μέχρι τα 30 μακριά από το βούρκο της πουτάνας της πατρίδας.

Και ακόμα είμαι λογική. Ακόμα δεν τα μπλέκω. Άλλο μεσοπρόθεσμο, άλλο ποιος είναι κυβέρνηση, άλλο αν επιτρέπεται η αστυνομία να ρίχνει ξύλο.

Δειλοί και λίγοι αυτοί που δε θα απαντήσουν επίσημα, που θα πουν ψέμματα ακόμα μια φορά, που θα παραιτηθούν δήθεν μου (και λίγες κυβερνήσεις μετά πάλι Υπουργοί θα είναι), που θα προστάξουν ΕΔΕ (και θα προστατέψουν τους δικούς τους).

Δειλή κι εγώ που όταν με ρωτάνε στο Λονδίνο χασκογελώντας με τα επεισόδια δεν τους χώνω ένα μπουκέτο στη μάπα. Στο διάολο.

Αυτός ο γιατρός έδωσε ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Και πήγε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ – γι’αυτό ελπίζω ακόμα γαμώ την αισιοδοξία μου – να βοηθήσει. Δε ρώτησε ποιος φταίει. Τραυματίες ήταν, τους έδωσε πρώτες βοήθειες. Δες το βίντεο να καταλάβεις πόσο οι αστυνομικοί το σεβάστηκαν αυτό.

Αυτός ο αστυνομικός είναι της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – είναι εκεί για να τηρεί τους νόμους στο άστυ – Ελληνικά τους μαθαίνουνε; Όποιος έδωσε την εντολή, όποιος έχει τον έλεγχο, όποιος τέλος πάντων είναι ο υπεύθυνος και μαζί κι αυτός που σήκωσε το γκλομπ – αν ήταν το παιδί τους εκεί τί θα γινόταν;

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>