Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Τί γριά θέλω να γίνω – και προπονούμαι από τώρα

84 Old Russian Ladies are Mean

Θέλω να επικεντρωθούμε στην κρίση ειλικρίνειας που με έχει πιάσει αυτές τις μέρες. Μπορεί να οφείλεται στην κούραση, στην ηλικία, στα πολλά λίπη στη διατροφή μου, δεν έχει σημασία.

Όποιος με έχει ρωτήσει τη γνώμη μου αυτές τις μέρες έχει πάρει την πραγματική, no nonsense, no bullshit.

Αυτό είναι τελείως εκτός χαρακτήρα. Συνήθως λέω αλήθεια αλλά είμαι διακριτική. Δε θέλω δηλαδή να εκλαμβάνεται η γνώμη μου ως απότομη, ή ότι δε δείχνω ευαισθησία. Είμαι καλό παιδί δηλαδή (σε αντίθεση με τη θεία Σοφία – όλοι έχουν την εντύπωση ότι είναι καθίκι).

Τελευταία όμως το χω ρίξει στην κρας μπαμ ειλικρίνεια.
– Πώς σου φαίνεται;
Άχρηστο.

– Θεία Σοφία πώς σου φαίνεται;
Παπαριά.

– Σοφία πώς σου φαίνεται;
Μια χαρά.

Όποιος ουσιαστικά ΔΕΝ θέλει να μάθει την ειλικρινή μου γνώμη καλύτερα να μη με ρωτήσεις αυτές τις μέρες.

Γενικώς με έχει πιάσει μια πρόωρη μαλακία γριάς – και φτάνουμε στο θέμα μας.

Θέλω να γίνω η γριά μύθος και θρύλος αδέρφια.

Που δεν την καλούν στα οικογενειακά τραπέζια συχνά γιατί βρίζει με απίστευστη διάυγεια και κλάνει.

Που βρίζει τους αλητάμπουρες στα λεωφορεία.

Που κουνάει τη μαγκούρα απειλητικά.

Που στη μέση του δρόμου τελείως στα παπάρια της ανεβάζει τη φούστα για να φτιάξει την καλτσοδέτα κάτω από το γόνατο και σου κάνει τσα ο φλεβίτης.

Κυρίως, η γριά που τη ρωτάς – δε τη ρωτάς αδιαφορεί πλήρως και χώνει την τεράστια μύτη της εκεί που δεν την σπέρνουν.

Να κάθομαι ρε στο μπαλκόνι με δύο μαξιλάρια του 1980 και λιόσπορος (και να φτύνω τα τσόφλια ηχηρά)

Αχ, τί απόλυτη ευτυχία θα είναι αυτό.

11 comments to Τί γριά θέλω να γίνω – και προπονούμαι από τώρα

 • estarian

  Ξέχασες και το “να εκνευρίζω τον κόσμο προσποιούμενη την κουφή ενώ ακούω μια χαρά”

 • το tag “πάλι άλλο αυτοκίνητο ήρθε να πάρει την Κίτσα” είναι η πεμπτουσία της γριάς.

  που κάθεται πίσω από τις κλειστές κουρτίνες τάχα μου γιατί δεν φαίνεται και βλέπει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στα γύρω σπίτια, τι φοράει η κόρη της απέναντι, πως καθαρίζει το μπαλκόνι της αυτή του 3ου κτλ

  Αυτές οι γριές πάντα σε καίνε. Και έχουν και σύστημα, δεν θα πουν ποτέ στη μάνα σου “η κόρη σου έφερε το γκόμενο στο σπίτι όταν έλειπες” αλλά με νοήμα θα πούνε “ήρθε και ο ανιψιός σου όταν έλειπες. τους είδα μετά που έφυγαν με την κόρη σου και ήθελα να το χαιρετίσω το παλικάρι αλλά τελικά δεν έμοιαζε και πολύ με τον ανιψιό σου”

  Τέτοια γριά μη γίνεις. Γριά που βρίζει μόνο γίνε

  • Sofia

   όχι όχι – βλέπε παλαιότερη ανάρτηση με Μπάμια http://www.digital-era.org/blog/?p=142

   • η θεία πίσω από την κουρτίνα είναι η μετεξέλιξη της θείας με τη μπάμια ρε. Η κοινωνία, η εγκληματικότητα, το ότι δεν υπάρχουν πια σκαλάκια, έχουν κάνει τη θεία με τη μπάμια να μπει μέσα στο σπίτι και να κρύβεται πια πίσω από την κουρτίνα για να βλέπει τι γίνεται στη γειτονιά. Έχω καεί προσωπικώς πολλάκις από το συγκεκριμένο είδος γριάς στην εφηβεία μου.

 • palioalitis

  Θεία Σοφία και να ήθελες,δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις κάτι άλλο απ΄αυτό που περιγράφεις!!!!

 • Με μια λέξη δηλαδή: κωλόγρια!

 • ggl

  Το ίδιο μοντελάκι ηλικιωμένου βγαίνει και σε αρσενικό, η χημεία δε με το αντίστοιχο θηλυκό είναι χάρμα ωτών και καταλήγει συνήθως σε λεκτικό σεξ με πονηρά χαμόγελα.

  Σε νεαρές ηλικίες η επιθυμία αυτής της εξέλιξης είναι πράγματι θέμα κούρασης, θυμού και κάθε άλλης διαολεμένης ιδιοκατάστασης που σε θολώνει, αλλά δεν πραγματοποιείται διότι στις ηλικίες αυτές δε θες να μένεις μόνο στα χαμόγελα.

 • Britt Shaffstall

  Dating a Russian girl is a wonderful experience for everybody. Russian females are charming and sociable. They are excellent housewives. They rank family and motherhood first. They are well-educated. Nearly all Russian women have a university or college education. They are good at many things and highly respect the traditions.Therefore, before striking up a close relationship, men should learn a few important things about Russian culture and traditions.It is necessary to discover some facts about the country, its history, politics and religion. This will indicate that you are full of serious intentions and are genuinely interested in the world around your potential girl-friend or spouse.:

  Please do explore our favorite online site
  <http://www.beautyfashiondigest.com/best-face-wash-for-acne/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>