Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Κάθε πότε σβήνω σχόλια


delete
Originally uploaded by letgoandletsgo

Πολύ πιο σπάνια από ότι θα περίμενε κανείς.

Οι κακοήθειες δεν είναι συχνές.

Άσε που τις πραγματικά έξυπνες τις απολαμβάνω κι όλας.

Οι νέοι δε θυμάστε αλλά πριν το metablogging να συνδεδεθεί με το blog του nikan είχαμε το φαινόμενο των metabloggers που γυρνάγανε τα δικά μας τα blogια (τότε που είμασταν 50 νομάτοι λέω), αντιγράφαν και μετά γράφαν από κάτω γιατί είμαστε άθλιοι, γελοίοι, χοντροί κλπ. Είχε το γέλιο της η κατάσταση.

Ο θρυλικός Bruce ας πούμε (παλιά λέμε τώρα) είχε εξαιρετικό χιούμορ. Σου έκανε μια επίθεση προσωπική, λυσσασμένη, παρατηρητική και αναλυτική. Ο άνθρωπος είχε άποψη.

Αυτού του είδους την επίθεση την εκτιμώ και κάπως να σου πω. Πας στο χώρο σου, δίνεις λινκ προς αυτό που δεν σου αρέσει και λες ‘εγώ που γράφω εδώ δε γουστάρω αυτό που γράφεται εκεί, δε μ’αρέσει κι η φάτσα αυτουνού που γράφει’. Τα λες με αρχίδια ρε παιδί μου κατάλαβες, κι αυτός που αναφέρεις μπορεί εν δυνάμει να απαντήσει.

Γι’αυτό λοιπόν και πρόσφατα έσβησα ένα σχόλιο που αναφερόταν σε κάποιον – υπαρκτό πρόσωπο – που δεν μπορούσε να απαντήσει μέσα από το blog μου. Το έξυπνο/ χιουμοριστικό ή ακόμα και υβριστικό / προκλητικό σχόλιο προς εμένα είναι δεκτό. Η αναφορά σε τρίτους που ουδεμία σχέση έχουν είναι άδικη. Κι έτσι πατάω το ευλογημένο delete.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>