Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Ανισόρροπη (dungeon) master

I am not dating the DM

Αλήθεια όταν έφτιαξα το μπλουζάκι δεν σκέφτηκα ότι όποιος δεν ξέρει από AD&D ή game culture γενικότερα μπορεί να μου ρίξει το βλέμμα τρόμου που έριξε ταλαίπωρη συνάδελφος όταν με ρώτησε τί σημαίνει DM. “Dungeon Master” της είπα και με κοιτάει με βλέμμα τρόμου μέχρι έτερος συνάδελφος να της εξηγήσει ότι μιλάμε για το AD&D.

Αυτό δε μου φάνηκε τόσο αστείο όσο η εξής συζήτηση που έγινε με άλλη συνάδελφο
– Τί λέει το μπλουζάκι σου;
Σηκώνομαι και το διαβάζει. Με κοιτά με τρόμο. Της επαναλαμβάνω τί είναι το DM και τί το AD&D. Σηκώνει το φρύδι της.
– Ξέρω τί είναι το DM και τί το AD&D αλλά γαμώτο με εκπλήσεις. Και φαινόσουν τόσο ισορροπημένη κατά τα άλλα.

Ποιότητα!

———————–
Το μπλουζάκι το έφτιαξα επειδή δεν άντεχα να βλέπω εμετικά t-shirts για γκόμενες που γράφαν ότι είναι ερωτευμένες με geek, με gamers, με DMs κλπ κλπ. Ένας άνθρωπος (εκτός από μένα) το έχει αγοράσει. Πού ξέρεις, μπορεί να ξεκινήσουμε μόδα.

7 comments to Ανισόρροπη (dungeon) master

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>