Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Εξαιρετικά τα παπά σου!

Είμαι επί του Φράνκι (το σκούτερ μου, keep up λέμε) και γυρνάω από τη δουλειά.

Επί της Camden Road μειώνω ταχύτητα και κάνω νόημα στην κυρία με το μικρό λευκό αυτοκίνητο να μπει από τον παράδρομο στον δρόμο που κινούμαι.

Στη θέση του συνοδηγού κάθεται μια πιτσιρίκα γύρω στα 17, κούκλα, με μαλλάκι πεταχτό και κάτι γράφει στο κινητό της. Όπως τους αφήνω να περάσουν σηκώνει τα μάτια της, με κοιτάει, σκάει χαμόγελο εκατομμυρίων και κάτι λέει – με τρόπο που ξέρω ότι δε βγάζει ήχο, απλά κουνάει το στόμα της για να διαβάσω τί λέει.

Δεν την καταλαβαίνω και καταφεύγει σε δραστικά μέτρα. Σηκώνει το πόδι της, δείχνει τα παπούτσια της, δείχνει εμένα, κάνει το σήμα του εύγε με τον αντίχειρά της και επιτέλους καταλαβαίνω ότι λέει “Great Shoes!

Γελάω και της γνέφω.

Κι έτσι απλά μου φτιάχνει το απόγευμα.

6 comments to Εξαιρετικά τα παπά σου!

 • τελικα το εχεις το φετιχ σου! χιχιχιχι
  καλο δεν λεω, εχω και γω το ιδιο και σε καταλαβαινω…

 • Φετίχ με Dr. Martens; Εσύ τί έχεις; Φετίχ ή ροζ Dr. Martens;

 • απίστευτη χειρονομια Πως να μη σοθυ φταιαξει το απογευμα.
  ! http://nikoslioliopoulos.blogspot.com/.

 • ναταλια

  ε βγαλε μας και μια φωτο των παπα τωρα, να μην εχουμε κενα…

 • Κλικ καλέ στο λινκ άνωθεν να τα δεις!

 • τι μου θύμισες τώρα!! Εξαιρετικά τα Dr. Martens!! Είχα πάρει ένα ζευγάρι από το Ναυαρίνο προ δεκαπενταετίας!! ” Έβγαλε τα ψωμιά του” με το παραπάνω!! Βέβαια, με την πάροδο του χρόνου γιαποποιήθηκα κάπως, οπότε δεν αγόρασα πάλι κάτι ανάλογο, αλλά οι αναμνήσεις που συνδέονται με τα παπά αυτά είναι ανεκτίμητης αξίας και οπωσδήποτε διαχρονικές!! Η… χειροποδονομία της κυρίας, δε το συζητώ, όλα τα λεφτά!! Καλή νέα αγορά (των μωβ, εννοώ)!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>