Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Ξενοπηδάς; Κι αυτό δυσκολεύει.


Somebody’s watching me
Originally uploaded by EdV_Photo

Έχεις δάνεια; Κάρτες; Σύζυγο και παιδιά που τσακώνονται και σε πλακώνουν στα μπουνίδια όταν υποστηρίζεις το ένα αντί του άλλου; Μήπως σου σπάσαν και το βάζο της μάνας σου; Μήπως έχεις και κρίση ηλικίας; Κρίση αυτοπεποίθησης;

Μήπως ξενοπηδάς και πού και πού; (Όλοι ξενοπηδάνε, μη φοβάσαι να το παραδεχτείς. Απλά οι άλλοι το κρύβουν. Δείξε μια γεναιότητα εσύ). Έχεις έτσι μια περιπετειούλα εδώ και μια εκεί, ίσα ίσα να ανάβουν τα αίματα. Το γνωρίζω. Εύγε.

Αρχικά χρησιμοποίησες την τεχνολογία – το ξέρω. Chat με κάποιο/α συνάδελφο, ίσως πονηρές φωτογραφιούλες (ποτέ πρόσωπο), κάποτε κανα cyber sex να δεις και τί είναι αυτό. Όταν πέρασες στο λαχταριστό και ζουμερό κρέας και έπρεπε να κρύβεσαι αποφάσισες ότι ένα δεύτερο κινητό είναι απαραίτητο. Καλό το πήδημα αλλά μη μας πηδήξει και τη ζωή! Και ήσουν βέβαιος ότι δε θα σε πάρουν χαμπάρι – πώς άλλωστε – αφού όταν το ενεργοποίησες έδωσες άλλα αντί άλλων όνομα.

Σε έχει πιάσει ένας πανικός μήπως τώρα;

Δε φτάνει που όλα τα δίκτυα είναι πιο ανοιχτά και διάτρητα! (πάντα ήταν. απλά είμασταν αφελείς).

Δε φτάνει που το επίσημο στεφάνι σου άρχισε να ξέρει από υπολογιστές, gadget κλπ ΚΑΙ έμαθε να ψαχουλεύει!(πάντα ψαχούλευε. απλά τώρα το πήρες χαμπάρι).

Δε φτάνει που τα παιδιά σου μεγαλώνουν και μπορεί να πετύχουν καμιά κουτσουκέλα σου κάπου (πάντα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και θα τα στιγμάτιζες φορ έβα αν ήδη δεν κάνανε πολύ χειρότερα από σένα).

Δε φτάνουν όλα αυτά τώρα πρέπει κι από 1η Ιουλίου του 2010 να εγγράψεις το καρτοκινητό σου με τα κανονικά σου στοιχεία.

Δηλαδή από πουθενά δε μπορείς να κρυφτείς;

Δε σε νοιάζει σαφώς για τους απατεώνες (ούτε εμένα) και τους εγκληματίες (ούτε εμένα). Αυτοί θα τα κάνουν ούτως ή άλλως και θα βρουν τρόπο να παρακάμψουν όλα τα συστήματα.

Εσύ τί διάολο θα κάνεις;

5 comments to Ξενοπηδάς; Κι αυτό δυσκολεύει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>