Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Έλεγχος πολιτικού ίματζ: Μεταξεταστέα

Guido's stuff

(Image Grab - Guido Fawkes)

Αν νομίζατε ότι πολιτικοί bloggers που όλοι τους υποπτέυονται για προβοκατόρικα connections αλλά όλοι τους διαβάζουν υπάρχουν μόνο στο Ελλάδα σαφώς και απατάστε. Να σας συστήσω τον Guido Fawkes – political blogger extraordinaire που τον διαβάζει όλο το κοινοβούλιο και όλοι οι ερευνητές public affairs ΠΡΙΝ διαβάσουν εφημερίδα. Μπορεί να είναι υπερβολικός, μπορεί να είναι ακραίος μα γουστάρω το χιούμορ του τρελά (έχω ΚΑΙ το μπλουζάκι του. Για τόσο nerd μιλάμε)

Η ταλαίπωρη η Emma Kiernan βάζει υποψηφιότητα στις τοπικές εκλογές στο Kildare της Ιρλανδίας. Και φυσικά ο Guido δεν μένει με σταυρωμένα χέρια παρά βρίσκει και δημοσιεύει την άνω γουστόζική φωτογραφία.

Αγαπητή Emma. Στον έλεγχο του πολιτικού ίματζ ξαναπέρνα στην επόμενη εξεταστική περίοδο.

Σα να το βλέπω μπροστά μου.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ – 100 ευρώ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ – 60 ευρώ
ΤΑΓΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ – 170 ευρώ
ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΥΖΟΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ – PRICELESS

Τώρα είναι που θα εκλεγεί σίγουρα. Έχει ΚΑΙ fan club στο facebook, μπορεί να τη δούμε και Πρωθυπουργό. Εγώ πάντως θα την ψήφιζα δαγκωτό (μη σου πω θα την δάγκωνα κι όλας). Από κάτι άλλους που τα κάνουν μουλωχτά γουστάρω Emma που τις πιάνουν τα βυζάκια και το χαίρεται. Εύγε.

————–
UPDATE: Τα λέει πιο βρώμικα – και άρα καλύτερα από μένα – και ο Sykofantis Bastoyni

2 comments to Έλεγχος πολιτικού ίματζ: Μεταξεταστέα

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>