Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Προδημοσίευση: Ο Άντρας ο ΣουβλάκηςΈχω πολύ καιρό να σας τρατάρω ανθρωποπαρατήρηση και κοιτώντας τα περασμένα μεγαλεία έπεσα πάνω σε αυτό το σχόλιο στο οποίο ο D. αμέσως από κάτω χέστηκε στα γέλια. Αν βαριέστε να κλικάρετε αντιγράφω: Δυστυχώς οι ερευνητες τον μπερδεύουν [τον Άντρα τον Κότα (ή Φακή ή Κρυοκωλιάρη ή Δειλάτζα)] εύκολα με άλλες εντελως διαφορετικές κατηγορίες (ο Αντρας ο Τεμπέλης, ο Αντρας ο Σουβλάκης, ο Αντρας ο Νταβρατίλας).

Τσακώστε το λοιπόν σήμερα την προδημοσίευση και τα καλά έπονται.

Γιατί είναι παρεξηγήσημη κατηγορία.

1) Σχηματικόν
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το σχήμα του είναι τέτοιο (βλέπε παράγραφο ‘Σχήμα’ παρακάτω) που η εσωτερικές χάρες δεν αναδεικνύονται με την πρώτη. Ούτε με τη δεύτερη. Θέλει καλή παρατήρηση ο Άντρας ο Σουβλάκης για να φανεί το είδος του.

2) Μπερδεγουεϊ
Το δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό πρόβλημα είναι η αναγνωρισιμότητα του Άντρα του Σουβλάκη. Λόγω σχήματος αλλά και λοπών εξωτερικών χαρακτηριστικών μπορεί εύκολα να μπερδευτεί με τον Άντρα τον Λίγδα, τον Άντρα τον Άνεργο και τέλος (και χειρότερο όλων) τον Άντρα τον Κουμπάρο. Άλλη φορά θα τα πούμε κι αυτά πιο εμπεριστατωμένα.


20 comments to Προδημοσίευση: Ο Άντρας ο Σουβλάκης

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>