Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Επαναστατικό Προϊόν: ΧΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Περάσατε σε ΑΕΙ; Δεν ξέρετε τί να πρωτοκάνετε; Χαθήκατε μέσα στους διαδρόμους;

Μην τα παίζετε! Η λύση είναι εδώ.

Το επαναστατικό μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Χώστα στην εξουσία” θα αλλάξει τη ζωή σας.

Δείτε τί λένε παλαιοί απόφοιτοι μας:

Ήμουν γυαλάκιας και όλα τα κορίτσια γελάγανε μαζί μου. Είχα και σπυριά. Τώρα έχω ακόμα σπυριά αλλά επειδή είμαι επαναστάτης δε με ενδιαφέρουν πια τα κορίτσια αλλά ο αγώνας. Το Χώστα στην εξουσία άλλαξε τη ζωή μου
Μπάμπης ο Σουγιάς – Πολυτεχνείο Κρήτης

Είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με τα μαθήματα. Το πανεπιστήμιο δεν μου έδινε αρκετές προκλήσεις. Τώρα η αδρεναλίνη είναι μέρος της κάθε μου μέρας. Σε ευχαριστώ Χώστα στην Εξουσία!”
Μαρία η Μαχαιροβγάλτισα – Πανεπιστήμιο Πειραιά

Θέλετε κι εσείς αυτή την αλλαγή; Διψάτε κι εσείς για προκλήσεις; Δε βλέπετε το λόγο να παρακολουθείτε βαρετά μαθήματα και να δίνετε εξετάσεις; Έχετε πολύ χρόνο στα χέρια σας;

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Με ΜΙΔΑΜΙΝΟ εως ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος προσφέρουμε το παρακάτω ολοκληρωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

– Μολώτοφ Ι
– Μολώτοφ ΙΙ
– Μολώτοφ Μάστερ Σούπερ Ντούπερ
– Αντάρτικο Πόλεων: Πιόνι
– Αντάρτικο Πόλεων: Καθοδηγητής
– Εξάρτηση Ι
– Εξάρτηση ΙΙ
– Εξάρτηση ΙΙΙ (προσφέρεται σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας. Δωρεάν αλυσίδες. Κλείστε τώρα το μάθημα για την επόμενη προεκλογική περίοδο και να λάβετε εντελώς δωρεάν μεγάλη κόκκινη μπαντάνα – ιδανική για πορείες. Καλύπτει ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!)
– Θεωρία Επανάστασης: Ακραίος Αριστερισμός
– Θεωρία Επανάστασης: Άκρα Δεξιά
– Θεωρία Επανάστασης: Περήφανοι Αναρχικοί
– Θεωρία Επανάστασης: Εγώ τον Κώλο μου κοιτάω (κλείστε τη θέση σας νωρίς για να μην απογοητευτήτε – το μάθημα είναι εξαιρετικά δημοφιλές)

Οι αριστούχοι μας απολαμβάνουν προνομίων και συμμετέχουν συχνά σε εκπαιδευτικές εκδρομές με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Χώστα στην Εξουσία. Η λύση για τον φοιτητή του χθες, του σήμερα και του αύριο.

————
* Το κομμάτι είναι σατιρικό. Capiche?

* Το βίντεο το πήρα χαμπάρι από το e-rooster blog

15 comments to Επαναστατικό Προϊόν: ΧΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 • “Το κομμάτι είναι σατιρικό.”
  *
  Και καίριο. Σοφία, δεν περίμενα από εσένα να εξηγείς. Τον γιαούρτωσαν; Δεν κατάλαβα καλά.
  *

 • Tι μωρός

  Εύγε στα παιδιά που κάναν το σωστό για λάθους (μάλλον) λόγους.
  Εύγε στον Σαλονικίο συνταξιούχο που γιαούρτωσε τον Ψωλιάδη και ξυλοκοπήθηκε από τους τραμπούκους του (τους οποίους πλήρωνω και εγώ).
  Κάτω οι εξ εσπερίας τιμητές.

 • Και αφού ολοκληρώσεις το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Χώστα στην Εξουσία” αποκτάς αυτόματως μόρια για το πρόγραμμα “Αιώνιος Φοιτητής και Νεολαίος Μεγάλου Κόμματος”, που σε οδηγεί με ευκολία στο πρόγραμμα “Συνδικαλισμός και κομματοσκυλίαση” που με τη σειρά του σε οδηγεί στο πρόγραμμα “Κατοχή Εξουσίας, Τζίπ μεγάλου κυβισμού και Ρωσίδας γκόμενας”.

  Ένας κύκλος είναι η ζωή

 • χα χα χα το είχα ακούσει το βίδεο αλλά δεν το είχα δει τέλειο !!!

 • παρεπιτόντως, πού χάθηκες εσύ;!!!!

 • Μη μου ανησυχείς είναι που είναι ακόμα αρχή για το Μάστερ και διαβάζω.

 • Δεν ήταν γιαουρτάκι αλλά τούρτα αμυγδάλου το πεσκέσι των “συνειδητοποιημένων” φοιτητών που επισκέφτηκαν τον πρύτανη του πολυτεχνείου Κρήτης προχτές. Με κάτι τέτοια θα πάει μπροστά ο τόπος. Λυπηρό το φαινόμενο νέων παιδιών που δεν καταλαβαίνουν από διάλογο, δημοκρατία, και αξιοπρέπεια, λυπηρότερο όμως το φαινόμενο ενηλίκων να επιβραβεύουν τέτοιες ενέργειες (δείτε, για παράδειγμα τις αντιδράσεις εδώ).

 • Γειααααααααα,

  για αρχη να αναφέρω πως είμαι υπέρ των γιαουρτωμάτων (και άλλων ενεργειών που περιλαμβάνουν τη χρήση τροφίμων, δεν θα κολλήσουμε εκεί τώρα…), αρκεί να μην πρόκειται για λοστούς/molotov/εκρηκτικούς μηχανισμούς/bazooka/αεροπλάνα (χμμμμμ τα 2 τελευταία δεν τα έχουν φοιτητές, για κοίτα, κατα τύχη πρέπει να το έγραψε) και γενικώς κάτι που θα προκαλούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζημιά σε κάποιον.

  Όμως διαφωνώ με το κείμενο στο σημείο που ουσιαστικά παραλληλίζει την άκρα αριστερά με την άκρα δεξιά. Χωρίς να είμαι ο ίδιος ακροαριστερός, θεωρώ πως η άκρα αριστερά (η οποία ΔΕΝ αποτελείται απο 50 βλάκες που πάνε να σπάσουνε κανένα αμαξάκι ναπερνάειηώραβρεαδερφε) αξίζει πολύ περισσότερο τον σεβασμό μου απ’ό,τι η άκρα δεξια. For one thing, η πρώτη έχει σαν στόχο την ευρύτερη ισότητα και η δεύτερη εχει σαν στόχο την επικράτηση των μεν επι των δε. (οι μεν και οι δε αλλάζουν ανάλογα με το ποιός ακροδεξιός απ’όλους σκοπεύει να κυριεύσει τον κόσμο γιατι το γένος/έθνος/τσαρδί του είναι ανώτερο απο τα υπόλοιπα).

  Επίσης το να θές να τα χώσεις στο κράτος δεν είναι καθόλου παράλογο, τουλάχιστον στην Ελλάδα, γιατί το παρόν κράτος κυρίως εκμεταλλεύτεται τους πολίτες του παρά τους βοηθάει.

  Φυσικά τα σπασμένα αυτοκίνητα ή μαγαζιά είναι Γ.Τ.Π. Δεν εννοώ αυτό ως αριστερά η ως οποιοδήποτε άλλο πολιτικό ή ιδεολογικό κίνημα.

  Σταματάω να γράφω εδώ γιατί αν συνεχίσω θα πρέπει να κάνω δικό μου Blog. Πάντως το γιαουρτάκι στον Ψωμιάδη ήταν μέγιστη απόλαυση, παραδεχτείτε το, μερικοί άνθρωποι αξίζουν μια γαλακτοκομική διακόσμηση στη μάπα!

 • Αγαπημένε μου νεκρέ – long time no see έχω νέα θα σου πω μετά.

  Καταρχήν ως ζήτημα αρχής είμαι υπέρ των γιαουρτωμάτων – τουρτωμάτων και ό,τι έχει να κάνει με την ρίψη γαλακτοκομικών προϊόντων.

  Τώρα όσον αφορά την άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλα είναι κύκλος ΚΑΙ η πολιτική. Άρα αν πας πολύ δεξιά καταλήγεις αριστερά.

  Από την άλλη – και το ξέρω επειδή το έγραψα – το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Χώστα στην Εξουσία μόνο προσφέρει έργο και δεν κρίνει τις πολιτικές απόψεις του καθενός. Αυτά τα μαθήματα προσφέρουν – ότι θες διαλέγεις. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι όλα ίδια γιατί αλλιώς θα τα είχαμε όλα σε ένα. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ.

 • Αρετή

  ΚΑλά τα γιαουρτώματα, καλά και τα τουρτώματα, γελάμε και λίγο με Ψωμιάδη, αλλα οι δημοτικές εκλογές είναι ένα θέμα που πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά, να το κοιτάξουμε διεξοδικά και να σκύψουμε πάνω του με στοργή και υπομονή.
  Το γιατί στο στέλνω τώρα με μέιλ!!!

 • Ρε σεις, το γιαούρτωμα και κάθε παρόμοια πράξη, είναι προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Δέχομαι πως κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι, από υπερβολική αγανάκτηση και απελπισία καταφεύγουν στο γιαούρτωμα, αυγάτισμα, κτλ ενός ατόμου το οποίο θεωρούν ως υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Αν δεχτούμε τη λογική της αυτοδικίας, θα καταντήσουμε χώρα πιθήκων — στο βαθμό που δεν έχουμε καταντήσει ήδη τέτοια.

  Κι αν δεχτούμε πως κάτω από κάποιες συνθήκες είναι ανεκτή η προσβολή της αξιοπρέπειας του ατόμου, τότε καποιος άλλος κάλλιστα θα διευρύνει τις συνθήκες αυτές. Και μετά κάποιος άλλος θα τις διευρύνει ακόμη περισσότερο. Μέχρι που θα κυκλοφορούμε όλοι με μια πετσέτα στο ένα χέρι κι ένα κεσεδάκι στο άλλο.

  Σε θέματα σεβασμού ανθρώπινης αξιοπρέπειας δεν χωρούν παζάρια. Κάθε φορά που παρασυρθήκαμε στη λογική των εξαιρέσεων, κατρακυλήσαμε σε σκοτεινές περιόδους στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το γιαούρτωμα δεν έχει να κάνει με το ποιόν του στόχου. Το γιαούρτωμα έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια του ατόμου. Κι όταν αρχίσουμε να προσβάλουμε την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας έχουμε ήδη απωλέσει την δική μας.

  Just my $0.02.

 • Μάστορα είσαι φάουλ. Για αρχή το γιαούρτωμα είναι ένας σχετικά εύθυμος τρόπος να δείξεις πως θεωρείς πως ο γιαουρτωμένος έχει προ πολλού απωλέσει την αξιοπρέπεια του και με το γιαούρτι σου απλά υπογράφεις το έργο που ο ίδιος ζωγράφισε.

  Θα πεις τώρα, “και ποιός είσαι συ κύριος που θα κρίνεις την αξιοπρέπεια των άλλων”. Και εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου ΑΛΛΑ: πρόκειται για μια αστεία πράξη. Άλλο να σου χώσουν ενα ριζογαλάκι στη μάπα και άλλο μισό γεμιστήρα. Αν κάποιος με θεωρούσε αναξιοπρεπή και μου έριχνε ένα γιαούρτι θα γελούσα. Γενικότερα φαντάζομαι πως κανείς με μια εντελώς στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ δεν θα θιγόταν που τον γιαούρτωσαν, εκτός ίσως απο αυτόν που πραγματικά του άξιζε!

  Το βασικό πρόβλημα μάλλον θα το είχαν οι αγελάδες.

 • Α και συμπληρώνω. Συγκεκριμένα για τον Ψωμιάδη θα προτιμούσα τον γεμιστήρα.

 • @necropethamenos: διαφωνώ. Δεν βλέπω τίποτα το αστείο στο γιαούρτωμα (φαντάζομαι ούτε ο γιαουρτωμένος βλέπει κάτι αστείο). Όσο για την αντιδιαστολή γιαούρτι-γεμιστήρα, πιστεύω ο πολιτισμός στον οποίο ζούμε μας προσφέρει άλλους τρόπους για να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου απέναντι σε κάποιον τον οποίο θεωρείς αναξιοπρεπή. Ασε τελικά που με το γιαούρτωμα δεν πετυχαίνεις και τίποτα. Διότι με βάση τη θεώρησή σου, πρόκειται για χιούμορ, γελάμε και δεν τρέχει τίποτα. Άρα ούτε τη δυσαρέσκειά σου εκφράζεις ούτε και προωθείς κάποιο σκοπό. Υπενθυμίζω πως αν δεχτούμε πως κάτω από κάποιες συνθήκες είναι ανεκτή η προσβολή της αξιοπρέπειας του ατόμου, τότε καποιος άλλος κάλλιστα θα διευρύνει τις συνθήκες αυτές. Και μετά κάποιος άλλος θα τις διευρύνει ακόμη περισσότερο. Μέχρι που θα κυκλοφορούμε όλοι με μια πετσέτα στο ένα χέρι κι ένα κεσεδάκι στο άλλο. Δεν είνα σοβαρά πράγματα αυτά.

 • ixis

  Υπουργείο Εξωτερικών. Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο επίδοξοι Πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων, Πρέσβεις επί τιμή, γηραλέοι συνταξιούχοι Πρέσβεις τους οποίους επαναδιορίζει στο ΥΠΕΞ η Ντόρα Μπακογιάννη, εν είδει χαρεμιού, σύμφωνα με διατάξεις που υπήρχαν στον Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών και επαυξήθηκαν στο πολλαπλάσιο με το άσχετο νόμο 3712/2008. Στην ιστοσελίδα http://www.equal-rights-greece.com ετοιμάζεται η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ταυτόχρονα σε Βρυξέλλες και Αθήνα, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας) για μαζική παραβίαση εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών της κοινοτικής οδηγίας 2000/78/ΕΚ που απαγορεύει διακρίσεις λόγω ηλικίας κλπ στην απασχόληση και εργασία.

  Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω οικονομικής κρίσης, και ενώ κάνει μύριες όσες διακρίσεις στα όρια υποχρεωτικής εξόδου από την εργασία λόγω ορίου ηλικίας (για άλλους στο 60 έτος που τους έδιωξαν και αμέσως μετά κατάργησαν τη διάταξη, στους διπλωματικούς μέχρι το 65ο και σε άλλους στο 67ο), τώρα φέρνει από τα γηροκομεία υπέργηρους συνταξιούχους Πρέσβεις 80 χρονών, για να τους ταϊζει με χρυσά κουτάλια από τα λεφτά του ελληνικού λαού.

  Στην προσφυγή, στην οποία επιτρέπεται και η τήρηση της εχεμύθειας ως προς το όνομα του καταγγέλλοντος, αφού θα κυνηγηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το κράτος που παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο και πέσει «καμπάνα» και παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (ενώ θα χάσουν τον ύπνο τους οι επαναδιοριζόμενοι μετά τη συνταξιοδότησή τους Πρέσβεις), έχουν δηλώσει συμμετοχή και υπάλληλοι τόσο του διπλωματικού κλάδου και λοιπών κλάδων του Υπουργείου Εξωτερικών και απλοί πολίτες που φυσικά και έχουν «έννομο συμφέρον» για να κάνουν την καταγγελία.

  Για δηλώσεις συμμετοχής στην υπογραφή του εντύπου της καταγγελίας, δηλώστε στο

  http://www.equal-rights-greece.com

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>