Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Από μόνη μου, ξαφνικά με παρέα

site-header-03
Άκου να δεις τη μεγάλη διαφορά με Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω online content. Αφήνουμε το blog μου στην άκρη και πάμε ας πούμε στο Digital Scullery, το food blog. Ξεκίνησε με τα βίντεο συνταγών κυρίως, μετράει περισσότερο για content ας πούμε.

Το Digital Scullery είναι από τα αγαπημένα μου projects γιατί παίρνω ιδέες από online φίλους συνέχεια. Πέρα από συνταγές και τέτοια (που είναι το αναμενόμενο) έχω πάρει και πολλές συμβουλές για τεχνικά πράγματα όπως η κάμερα, ο φωτισμός, η φωτογραφία. Είναι δηλαδή κάποιος φωτογράφος, σου στέλνει μια ιδέα (“δεν το κάνεις καλά αυτό, προσπάθησε το τάδε”) και βελτιώνεται το content σου συνεχώς. Παρόλα αυτά όλοι οι καλοί αυτοί άνθρωποι με βοηθάνε στο backstage και το αποτέλεσμα της δικής τους δουλειάς (θεωρώ ότι κάνουν δουλειά όταν με βοηθάνε) βγαίνει στο video το δικό μου.

Η μεγάλη διαφορά με Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς είναι ότι όποιος θέλει να βοηθήσει, η δουλειά του βγαίνει αυτούσια – μπλεγμένη φυσικά μέσα στο narrative που στήνω.

….

Έχει κι άλλο

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>