Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Με πόσο θα μας σκίσουν;

Ποστάρω επί του ποδοσφαίρου διότι ως γνωστόν όταν γράφω για το κωλοποδόσφαιρο πέφτετε όλοι να με φάτε και γίνεται της πουτάνας στα σχόλια.

Αγγλία Ελλάδα ημίχρονο 4 – 0.

Μιλάμε δε θα πάω στη δουλειά αύριο. Είναι αδύνατον να εμφανιστώ στο γραφείο, με όλους τους συναδέλφους να γελάνε μέχρι τα αυτιά και να μου τη λένε που έσκισαν την Ελλάδα. Δε θα το αντέξω.

Εν τω μεταξύ οι παίκτες μας έχουν έρθει στην Αγγλία για βόλτα.

Βλέπει δηλαδή ο Κατσουράνης τη βρόχα καλοκαιριάτικα σου λέει πού να παίζω τώρα, άσε, βροχή Αυγουστιάτικα δε μπορώ. Κατάλαβες; Βαριούνται παδί μου οι άνθρωποι.

Εν τω μεταξύ ο Νικοπολίδης έχει πάει ως διακοσμητικό στοιχείο. Στο τέταρτο γκολάκι που μας χώσανε προσέξτε λίγο τη μούρη του Νικοπολίδη. Είναι ακίνητος και απλά κοιτάει τη μπάλα να περνάει. Πού να κουνηθεί τώρα μέσα στη βρόχα που έπιπτε ράιτ θρου, άσε στο επόμενο Euro.

Τρέμω το τί θα γίνει στο επόμενο ημίχρονο. Γαμώτο.

UPDATE: Λήξις 4 – 0. Έκλεισε. Δεν πάω στη δουλειά αύριο. Ούτε μεθαύριο. Λέω μάλιστα να παραιτηθώ ολοσχερώς και να πάω στη Λεγεώνα των Ξένων. Λες να δέχονται γυναίκες;

Το λαλάει επίσης: Zouri

12 comments to Με πόσο θα μας σκίσουν;

 • 25 λίρες εισητήριο + Καζούρα στο λεωφορείο + Εφιάλτης αύριο στο γραφείο…

  Αξία ανεκτίμητη…

  Το γέλιο πάντως έπεσε όταν κάποιοι πήγαν να φωνάξουν “Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές” μετά το 3-0…

 • Ήσουν παρόν; Ε ρε τί τραβάς κι εσύ. Σήμερα έχω κρυφτεί πίσω από τον υπολογιστή και προσπαθώ να μη με δει κανείς.

 • Αρετή

  Καταδίκη καλή Θεία! Δεν σε ζηλεύω, δεν σε ζηλεύω. Εμείς στο γραφείο δεν έχουμε άλλο θέμα, μόνο πως κλώτσησε ο ένας και πώς έτρεχε ό άλλος και πόσο ρεζίλια/άμπαλοι/χάλια είμαστε. Αλίμονο σε όποιους έκαναν δηλώσεις!!

 • Εξηγήστε μου αυτός ο Νικοπολίδης πήγε για βόλτα; Μα θα σκάσω.

 • …κάτι ήξερα εγώ και δεν κάθησα να ιδώ…
  …και απ’ όσο ήξερα Beckam και Rooney δεν παίζανε…
  …φαντάσου δηλαδή οτι υπάρχουν κ χειρότερα

 • Και χωρίς Becham και χωρίς Rooney ο Terry και ο Crouch μια χαρά μας γάμησε. Το είπε ο McClaren και δεν τον πιστεύαμε: We are looking to the future this is a new era. Είδες το new era πώς γαμεί και δέρνει;

 • Ρεεεε υπάρχει Θεόόόςςςς!!! Οι πολύ κυνικοί και ειρωνικοί λείπουν σήμερα! Από τους άλλους ξέφυγα σχετικά εύκολα. Αν και πλησιάζει η ώρα του lunch break….

  Εγώ ήμουν παρόν, αλλά μένω και Manchester. Υπήρχαν και άλλοι που είχαν έρθει από Λονδίνο κτλ. Αλλά τι να λέμε… Εδώ μας έπαιρναν τηλέφωνο από Ελλάδα και μας βρίζαν την ώρα του αγώνα (γκαντέμηδες, κτλ) !

 • Αρετή

  Όλα κι όλα καλή Θεία, με φόβο να φάω ξύλο θα πρέπει να ομολογήσω οτί τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Νικοπολίδη (αν και γαύρος πια.. ) οπότε μην το βρίζουμε. Να πιάσουμε κάποιον άλλον, του πούστη! άλλοι 10 μαλακίζονταν μαζί του! Εεε, τι λες;;;;

 • Ο Νικοπολίδης – όπως έχω ξαναδηλώσει η αναίσχυντη – μπορεί να μου κάνει πρόταση γάμου όποτε θέλει και θα δεχτώ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ήταν λίγο βαριεστημένος στο χθεσινό παιχνίδι.

 • Ο Νικολίδης περιμένει το δεύτερο του παιδί (γκαστρώθηκε η γυναίκα του πάλι) και ίσως να ήταν absent minded. Μπορεί και να είχε στο νου του το φαινόμενο του θερμοκηπίου που μαστίζει την Αγγλία. Τώρα που το σκέφτομαι, και οι πελεκάνοι στα νησιά Καλαπάγκος τελευταία έχουν πέσει σε ατονία.

  Παρηγοριά: Πρέπει να δεις τους Οκκά και Κωνσταντίνου όταν παίζουν για την εθνική Κύπρου…. με το ζόρι παίζουν. Σέρνονται κανονικά κια προσέχουν μην σπάσει κανα νύχι.

 • Η άλλη Σοφία

  Α, εγώ ήμουν τυχερή!!! Η μεγάλη και σίγουρη έχει αυστηρή πολιτική Respect & Dignity at Work οπότε κανείς δεν είπε τίποτα, χώρια που οι Σκωτσέζοι το είχαν πάρει πιο βαριά απο μας που βγήκαν οι Άγγλοι από πάνω (εμείς όσο να πεις είμαστε survivors του 94, έχουμε αντοχές). Κάποια στιγμή γυρνάει συνάδελφος και ρωτάει “Τελικά πόσο ήταν το σκορ?” αλλά με χίλιες γλύκες, μην τυχόν και με ταράξουν -το Respect & Dignity at Work που λέγαμε.

  Η δικαιολογία μου πάντως ήταν “sometimes we let minor teams beat us to make it interesting”. (Μη γελάτε, στο Εδιμβούργο πιάνει!)

 • Εξηγήστε μου αυτός ο Νικοπολίδης πήγε για βόλτα; Μα θα σκάσω.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>