Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

(Δεν) πέταξε το πουλί

Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι κλειστό για σήμερα και πιθανόν αύριο. Σας ευχαριστούμε για την (προσπάθεια) επίσκεψης, παρακαλώ καλέστε αύριο για περαιτέρω πληροφορίες.

Η αστυνομία έχει συλλάβει καμιά εικοσαριά άτομα. Το σχέδιο – υποπτεύονται – ήταν η ανατίναξη 10 αεροσκαφών εν πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τις Η.Π.Α. Η MI5 εξέδωσε ανακοίνωση ότι ανέβασε το alert στο κόκκινο – πράγμα που σημαίνει άμεση απειλή για τη χώρα.

Στις 9 το πρωί το Heathrow έκλεισε τους διαδρόμους του και ειδοποίησε όσες πτήσεις δεν ήταν ήδη στον αέρα να κάτσουν στα αυγά τους. Πτήσεις από τη χώρα προς κάπου αλλού ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Νέοι κανονισμοί απαγορεύουν οποιαδήποτε χειραποσκευή στην καμπίνα, ακόμα και την τσάντα σας. Υπάλληλοι το αεροδρομίου μοιράζουν διαφανείς πλαστικές σακούλες στις οποίες οι επιβάτες μπορούν να βάλουν μόνο διαβατήριο, πορτοφόλι και απαραίτητα φάρμακα. Οι μητέρες που ταξιδεύουν με βρέφη πρέπει να δοκιμάσουν οι ίδιες το γάλα παρουσία των υπηρεσιών ασφαλείας πριν τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

Καλέστε την αεροπορική σας εταιρία πριν σκεφτήτε καν να σηκωθήτε από τη θέση σας.

Μια πικρίλα στο στόμα μου…

Νέα:
BBC
The Guardian
Times
Independent

Ιστολόγια:
Στα ελληνικά
Να’ μαστε πάλι εδώ… » Το Παρελθόν είναι μια Ξένη Χώρα
Τρομοκράτες στον Λονδίνο » pestaola.gr
Δημιουργία και Διαχείριση Τρόμου » Unique Fish

Στα αγγλικά
Breaking News: Terror Alert Raised To Critical In UK » Londonist

12 comments to (Δεν) πέταξε το πουλί

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>