Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Δε μπορώ τις διακοπές. Αγχώνομαι

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς: Απαρατάω τα Λονδίνα σύξυλα και παίρνω πτήση προς τας Αθήνας. Για δέκα μέρες σκοπεύω να μην κάνω τίποτα αλλά γνωρίζω καλά από προηγούμενες εμπειρίες ότι οι δέκα μέρες θα σπαταληθούν σε τραπεζώματα, καφέδες, κανα κλαμπ, τίποτις Ψυρρή (για να κρατάω τη σιλουέτα μου) άντε και κανα μπουζούκι. Πρέπει να σταματήσω να ονομάζω τις εξορμήσεις μου στην Ελλάδα διακοπές διότι στις διακοπές ο κόσμος ξεκουράζεται ενώ εγώ στην Ελλάδα μόνο κουράζομαι. Ευχάριστα μεν – κουράζομαι δε. Εν τω μεταξύ ο Κώστας (ο έρωτας μου – do try to keep up) αναχώρησε σήμερα για Ελλάδα παρατώντας πίσω του σωρό τα άπλυτα (πιάτα και ρούχα), το σπίτι ένα μπουρδέλο κι εμένα να αγχώνομαι. Το παραβλέπω καθότι είναι πολύ νοικοκύρης γενικώς και πολύ busy τελευταία ειδικώς.
Οπότε η Σοφία σκούπισε, έπλυνε, έκανε και απόψυξη (αν το πιστεύετε), έβαλε κι ένα πλυντήριο, κατέβασε Java SDK και την εγκατέστησε, έκανε κι ενα defragmentation να υπάρχει, έφτιαξε και βαλίτσες. Ακούς μάνα; Όχι που νομίζεις ότι είναι αχαϊρευτο το τέκνον σου.
Λέω να δω στις Ελλάδες διάφορους κόσμους – περιπέτειες με τους οποίους θα σας διηγηθώ αργότερα – bonus ειδικά για όσους κόλλησαν στα εξωτερικά και δεν κατεβαίνουν στις πατρίδες (ξέρεις εσύ – θα σου φέρω κουραμπιέδες).
Τέλος να πω το εξής. Μια από τις μεγάλες γιορτές πρέπει να κάνουμε ένα get together – ένα του νόου ας μπέτερ – για να γίνουμε επιτέλους κανονικά φρικιά, όπως ας πούμε οι τύποι από το mIRC, εποχές Undernet (αν ενθυμήστε).
Σας φιλώ σταυρωτά.

Υ.Γ. Μούτερ βάλε το φαί στο φούρνο, καταφθάνει η άσωτη κόρη.

3 comments to Δε μπορώ τις διακοπές. Αγχώνομαι

  • Καλό ταξίδι και με το καλό να μας έρθεις…
    Δε’ν’κακή ιδέα το αζμπέτερ… :)

  • Καλό ταξίδι και καλές γιορτές, Σοφία, άντε γερά για την 2η Διεθνή! (θα παραστώ νοητικά και θα περιμένω αφηγήσεις από τα blogs σας)

    ΥΓ: Ποιό SDK, το 1.5 (“Java 5”, και καλά); Τι θα το κάνεις τώρα που φεύγεις για διακοπές; Επαγγελματική περιέργεια, γαρ..

  • Oneiros> Άσε με SDK 1.4 διότι πήρα ένα μάθημα φέτο και το χρειάζουμε. Αν είσαι προγραμματιστής (γαρ) να ξέρω να σου στέλνω τις απορίες μου καλό μου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>