Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Η παρέα σου online είναι όλη ΠΑΟΚ | DEASY-TAL ERA

Ξαναγίναμε DEASY-tal era.

Οι εκλογές ήταν μία από τις περιστάσεις που μπορείς να διαπιστώσεις πόσο επιλεκτικά φτιαγμένες είναι οι λίστες των πραγμάτων που βλέπεις online. Αν έκρινε ο καθένας μας από αυτές για να βάλει στοίχημα το πιθανότερο είναι ότι θα έχανε πολλά λεφτά.

Το προφανές πρόβλημα είναι το ψηφιακό χάσμα. Όλες οι χώρες κι όλες οι κοινωνικές ομάδες δεν έχουν την ίδια πρόσβαση online ούτε κάνουν απαραίτητα την ίδια χρήση. Κι αν την κάνουν δε βοηθάει κι η γλώσσα. Βλέπε τα άπειρα δίκτυα – τέρατα στην Κίνα. Τί λένε εκεί μέσα; Θα σκάσω.

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη που ειναι και μεγάλο θέμα κι ας πιάσουμε λίγο τα δικά μας. Η παρέα σου ποτέ δεν μπόρεσε να προβλέψει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.
(έχει και συνέχεια)

Σχόλια εκεί.

Συγχαρήκια εδώ.

Σματς

1 comment to Η παρέα σου online είναι όλη ΠΑΟΚ | DEASY-TAL ERA

  • marianna

    Εξαιρετικο αρθρο. Και φυσικα το παραδειγμα αυτο εχει και μεγαλυτερη αναγωγη και στον μικροκοσμο του καθςενος μας που νομιζουμε πως ο,τι ζουμε εμεις και οι “δικοι” μας οτι ειναι θεσφατο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>