Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Η γεροντοκορίαση: μια μάστιγα της εποχής μας

Librarians

Σήμερα θέλω να σας πω για τη γεροντοκορίαση.

Αν προσέξετε, θα παρατηρήσετε όλα τα ανθρωποπαρατηρητικά που γράφω από το 2004 μέχρι σήμερα δείχνουν ότι γράφω αναλόγως την ηλικία μου. π.χ. με σειρά ηλικίας (μου) καλύψαμε τη Γυναίκα την Καριόλα, το έπος της Ροκ Μπάντας, τη Γυναίκα Νιάου, την Αντρίλα (ή Βαρβατίλα) και τον Άντρα τον Αρμάνδο.

Τώρα που πέρασα αισίως τα 30 και τον Αύγουστο κλείνω τα 31, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τη γεροντοκορίαση που είναι ασθένεια σοβαρή.

Πρώτον: Γεροντοκορίαση ΔΕΝ έχουν αι γυναίκαι που δεν είναι καπαρωμένες. Η γεροντοκορίαση είναι μια γενικευμένη ασθένεια που μπορεί να σου ‘ρθει στο δόξα πατρί έχεις ή δεν έχεις άντρα (ή γυναίκα. τεσπα σύντροφο).

Δεύτερον: Γεροντοκορίαση μπορούν να πάθουν ΚΑΙ οι άντρες (που ως γνωστόν είναι οι νέες γκόμενες).

Ορισμός
Η Γεροντοκορίαση είναι μία ασθένεια της οικογένειας των Κακιόπουλων ασθενειών, σχετική και με τον ιό του “είμαι μία πικραμένη, θα σας τσακίσω όλους”.

Τύποι

 1. Μόνιμη γεροντοκορίαση: Βαριά και αθεράπευτη μορφή
 2. Επαναλαμβανόμενη γεροντοκορίαση: αρχική προσβολή του ασθενούς και συχνοί υποτροπιασμοί. Αν δεν θεραπευτούν  – αντιμετωπιστούν οδηγούν στη μόνιμη γεροντοκορίαση.

Συμπτώματα

 • Βελτίωση της όρασης. Ο ασθενής βλέπει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό δεν είναι καλό και δεν συμβαίνει σε έναν κανονικό οργανισμό. Ο κανονικός δεν βλέπει τον κύριο στο μετρό που πέταξε τα σκουπίδια του κάτω. Ο ασθενής της γεροντοκορίασης το βλέπει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (κι αφρίζει)
 • Περιορισμένη αυτοσυγκράτηση. Δε φτάνει που τα βλέπει τα σκουπίδια, θα πάει να χτυπήσει τον ώμο του μαλάκα (έλα τώρα, κι εσύ το ξέρεις, μαλάκας είναι) να του πει να τα μαζέψει.
 • Μειωμένη υπομονή: Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες, καταστάσεις “νταξ μωρέ” και περιπτώσεις “χαλάρωσε τα κυβικά σου”. Η γεροντοκορίαση βάζει νεφτι στον κώλο και δεν προλαβαίνουν να φύγουν οι γύρω γύρω πριν την έκρηξη.
 • Bullshit detector: Είναι αυτό που λέμε ραντάρ μαλακίας. Συνήθως ενεργοποιείται με λέξεις όπως “στρατηγικό όραμα”, “επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό” και άλλες τέτοιες πίπες.

Ακολούθως η γεροντοκορίαση έχει ως αποτέλεσμα την μόνιμη ή ημιμόνιμη κατάσταση εκνευρισμού σε δυνατούς τόνους (και σε χειρονομίες μη σου πω).

Βαριά μορφή

Η βαριά μορφή γεροντοκορίασης καταλήγει σε μετάλλαξη. Ο ιός αυξάνεται, κάνει σεξ σε κάθε κύτταρο ξεχωριστά ένα πράγμα σε όλες τις στάσεις του κάμα σούτρα και παθαίνει κοκομπλόκο. Σε αυτή τη φάση γίνεται απλά Λεμονίαση, γνωστή και ως Κακιασμένους Ξινίσιους. Η Λεμονίαση έχει ως αποτέλεσμα μία αυτόματη αντίδραση του οργανισμού όπου αι γυναίκαι γίνονται “τσσσσσσσςςςς τί να μας πει κι εσύ από τη ζωή σου θλιβερέ τύπε” και οι άντρες “τττττσσσσσσςςςςς γαμάω γιατί αι γυναίκαι είναι καριόλαι”.

Προσοχή

Η γεροντοκορίαση δεν πρέπει να μπερδεύτεται με τη σταυροφορίαση. Ασθένεια που προσβάλει υπερασπιστές της πίστης και της χριστιανοσύνης ενάντια στους κακούς δράκους.

 

12 comments to Η γεροντοκορίαση: μια μάστιγα της εποχής μας

 • galadrieltlm

  Καλά.. Έλυωσα με τη σταυροφορίαση. Πάσχω, αλλά όχι λόγω χριστιάνισμου. Περισσότερο λόγω προσωπικών αντιλήψεων περί των θεσμών της δικαιοσύνης και της κοινωνικής αυθάδειας.
  Strike the impudents, smite all the imbeciles that dare throw their little trash down, when there’s a perfect bin right beside them! (αυτό ωσάν παράδειγμα)

  Όπως και να έχει, μη μπερδευόμαστε!

  Α και btw. Τελευταία βλέπω περισσότερους άντρες να υποκύπτουν στη γεροντοκορίαση παρά γυναίκες. Τυχαίο αγόρια? Εεεε?

  • Sofia

   Δεν είναι τυχαίο. Και οι άντρες έχουν τη γεροντοκορίαση, το βλέπω παντού!

 • Bullshit detector: Είναι αυτό που λέμε ραντάρ μαλακίας!!!
  Εμπεριστατωμένη άποψη…όπως πάντα! Brava brava brava!

 • Κούκλα μου να ‘σαι καλά. Επιτέλους κάποια που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έξυπνα κι απλά. Αν και άντρας δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Εύγε εύγε!!!

 • Πολύ καλό!
  Τρόποι αντιμετώπισης; Θεραπεία; Υπάρχει ελπίς για τους ασθενείς;

 • ΕΥΓΕ! συγχαρητηρια!
  Επιτρεψε μου να παραθεσω τη δικη μου αποψη για την πηγη της γεροντοκοριασης! :> http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2009/07/35.html

 • mpempa

  Damn’ μου φαινεται οτι εγώ το έχω εκ γεννετής!!

 • M.

  μερικές φορές με τρομάζεις… :-)))!!!

 • soffia

  +1
  επίσης δεν κάνουν καθόλου έως ελάχιστο σεξ
  (γιατί αν κάνανε δεν θα είχαν και τα παραπάνω συμπτώματα)

 • μαίρη

  χαχαχα είσαι καταπληκτική. Το ήξερα πως κάπως λέγεται αυτό που έχω. Το παλεύω όμως, ακολουθώ θεραπεία αυτοκώφωσης που μπλοκάρει το bullshit detector μου που έχει εργοστασιακή ρύθμιση να πιάνει όλες τις ακουστικές πίπες σε ακτίνα 50 μέτρων. Βάζω χέρια στα αυτιά και κάνω “λα λα λα λα λα”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>