Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Οι βρικόλακες οι Χριστιανοί

Shiny Mosque

Δεν ξέρω αν σας έχω πει αλλά οι Χριστιανοί Έλληνες είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Δε φτάνει που βρωμάνε σκορδίλα και είναι τριχωτοί (άρα βρωμιάρηδες) αλλά πίνουν και αίμα. Μην ακούτε την προπαγάνδα που διατυμπανίζουν οι τραγοπαπάδες τους ότι τάχα είναι κρασί. Κάνουν αφαιμάξεις στα υπόγεια και μετά ποτίζουν αίμα τον κοσμάκη. Για να μη μιλήσουμε για τα όργια που κάνουν πάνω σε όργανα βασανιστηρίων όπως ο σταυρός.

Αυτή ακριβώς την παράνοια ακούω πίσω από τις εξυπνακίστικες και δήθεν μου σοβαρές συζητήσεις στα Ελληνικά ΜΜΕ στην κάλυψη της υπαίθριας προσευχής των Ισλαμιστών στην Αθήνα.

Ηλίθιοι δημοσιογράφοι που αναλύουν την υπαίθρια προσευχή λες και είναι ειδικοί, λες και ξέρουν τί λένε. Εξίσωση του θέματος με το μεταναστευτικό. Μηδέν σοβαρότητα.

Τρυφερή μου Ελλάδα. Το θέμα δεν είναι ούτε η πόλη (που δεν είναι Σου είναι Μας), ούτε η θρησκεία (που κι η Χριστιανική μπλιαχ είναι εδώ που τα λέμε), ούτε η μετανάστευση (που όταν την εκμεταλεύτηκες ήταν καλά και τώρα που λάδωσε το εντεράκι μας είμαστε υπεράνω).

Το θέμα είναι πάντα και μόνο ρατσιστικό και σε κάτι τέτοια είσαι σάπια τρυφερή μου πατρίδα.

6 comments to Οι βρικόλακες οι Χριστιανοί

 • Andreas Bourakis

  Ο καθένας τα βλέπει από τη δική του οπτική γωνία και βγάζει συμπεράσματα. Εξαρτάται τί βιώματα έχουμε μας και τί εμπειρίες… Εαν εγώ π.χ ζω στα Βόρεια προάστια δεν μπορώ να νοιώσω τί τραβάει κάποιος που ζει στο κέντρο. Θεωρητικά γωρίζω, αλλά ουσιαστικά οχι. Δεν ξυπνήσανε μια μέρα και έγιναν ρατσιστές. Ούτε όλοι όσοι πήγαν να ζήσουν εκεί το requirement ήταν να είναι ρατσιστές. Δεν δικαιολογώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τετοιες συμπεριφορές αλλά ας μην εκτιμούμε τις καταστάσεις επιδερμικά.

  • Sofia

   Σωστή η παρατήρηση σου.

   Από προσωπική εμπειρία πάντως έχω ζήσει στον Πειραιά, στα Εξάρχεια και στο Λονδίνο (σε περιοχές που δεν μπορείς να τις πεις Βόρεια Προάστια με καμία δύναμη). Με αυτό το bacgkround λοιπόν δεν μπορώ να δεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά.

   Αν μπούμε στη διαδικασία να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα καήκαμε.

 • …και ο ρατσισμός ενίοτε υποδαυλίζεται και κρύβει και επιχειρηματικά παιχνίδια http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=218778

 • σε βρισκω οχι υπερβολικη. μαλλον προκλητικη σε οτι αφορα τον τροπο παρουσιασης της σκεψης σου.
  Δεν μιλαμε για προσεγγισεις με αιματα και βρυκολακες, αλλα για πνευματικες προσεγγισεις :[

  • Sofia

   >> μαλλον προκλητικη σε οτι αφορα τον τροπο παρουσιασης της σκεψης σου.

   καλό είναι αυτό

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>