Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

ΨΗΦΙΣΤΕ: Τί να μαγειρέψει η θεία Σοφία για τις εκλογές

Κοτόπουλο κοκκινιστό κρασάτο με κους κους

Τέκνα μου

Τώρα που γυρίσατε από τις διακοπές και τις παραλίες ήρθε η ώρα να ξαναμαγειρέψουμε (σε βίντεο).

Θα σας έλεγα ότι σχεδιάζω βελτιώσεις αλλά ψεύδομαι. Μια χαρά σας αρέσαν τα βίντεο γιατί να τα αλλάξουμε; Μόνο μία πρόταση με προβληματίζει – θα θέλατε να βλέπετε και την κατσαρόλα την ώρα που μαγειρεύω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάμερα χειρός. Θα το λύσω και αυτό όμως. Όποιος προλάβει να πάει στο Amazon Wish List μου και να πάρει μία από τις 3 κάμερες που έχω εκεί (ελπίζω ότι θα είναι πολιτικό κόμμα). Όποιος το πάρει (γράψτε στην κάρτα όνομα) θα σας διαφημίσω για τρία επεισόδια μίνιμουμ και θα κάνω και συνταγή της αρεσκείας σας (μη γελάς. τόσοι και τόσοι θα πάρουν χρήμα τώρα με τις εκλογές, να οι αφίσες, να τα συλλαλητήρια, να οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις, γιατί να μη βγάλει κάτι και η θεία Σοφία που στο κάτω κάτω προσφέρει και κοινωνικό έργο;)

Το σκέφτηκα πολύ είναι η αλήθεια τί να μαγειρέψω για το πρώτο vidcast του φθινοπώρου κι ήρθε ο Πρωθυπουργός και με έβγαλε από το αδιέξοδο. Θα μαγειρέψουμε κάτι επ’ ευκαιρία των εκλογών.

Η ΘΕΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: Πριν ψηφίσετε για τις Εθνικές εκλογές ψηφίστε εδώ χάμου (εγώ ξέρετε ότι σίγουρα θα μαγειρέψω αυτό που θα διαλέξετε – μόνο μη μου τη δώσετε πολύ νωπή την εντολή γιατί θα μου μουχλιάσει μέχρι τη μέρα της εγγραφής).


Για άλλη μια φορά για αυτό το post με βοηθήσαν τα παιδιά στο Friendfeed

18 comments to ΨΗΦΙΣΤΕ: Τί να μαγειρέψει η θεία Σοφία για τις εκλογές

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>