Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Ξεκαθαρίσματα facebook


facebook addicted
Originally uploaded by Vasjen Katro

Το σκέφτομαι εδώ και καιρό.

Δεν θα κάνω κάτι πρωτότυπο αλλά ήρθε η ώρα και για με να καθαρίσω λίγο τη λίστα φίλων στο facebook.

Έχουμε ξεφύγει πολύ σε αριθμούς παιδιά, πολύ και δε σας προλαβαίνω.

Με μεγάλη μου λύπη λοιπόν σιγά σιγά θα βγάλω κάποιους.

Το facebook θα ήθελα να το κρατήσω ως λίγο πιο προσωπικό χώρο – τα δημόσια πάντως θα υπάρχουν στη σελίδα της θεία σοφίας στο facebook (ναι είμαι το ίδιο αθυρόστομη και εκεί).

Γιατί δεν το έκανα τόσο καιρό; Σκεφτόμουν τα κριτήρια. Στην αρχή σκέφτηκα να κρατήσω όσους ανθρώπους ξέρω προσωπικά αλλά αυτό είναι λίγο φλου. Με κάποιους στη λίστα φίλων έχουμε πει πολλά και σημαντικά πραγματα και τους θεωρώ φίλους ακόμα κι αν δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. (ναι, οπότε αυτοί μένουν).

Από την άλλη ο προσωπικός μου λογαριασμός στο facebook δεν είναι της θείας Σοφίας (γι’αυτό της άνοιξα σελίδα της αθεόφοβης) – είναι της Σοφίας Γκιούσου. Θέλω να γράψω κάτι για τους φίλους και την οικογένεια μου – θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες με το σόι να τις δει η μαμά μου.

Όσο και να συμπαθώ κάποιους γνωστούς, όσο και να συμπαθώ κάποιους ανθρώπους, δεν χρειάζονται τόση πολύ προσωπική πληροφορία έχω την εντύπωση.

Οπότε χίλιες συγγνώμες παιδιά αλλά αν σας έρθει μήνυμα ότι σας βγάζω από τη λίστα μη με παρεξηγήσετε.

Από την άλλη αν πιστεύετε ότι κάνω λάθος πείτε το μου. Μπορεί να έχουμε βγάλει τα σώψυχα μας ας πούμε όταν σε ήξερα ως GateKeeper13 και να μην κάνω τη σύνδεση με τον Παντελή Παπαδόπουλο που είσαι στο facebook. Λάθη γίνονται και συγγνώμες προκαταβολικά.

Αυτά.

4 comments to Ξεκαθαρίσματα facebook

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>