Εγώ και η θεία Σοφία

Profile pic II

Μου έχει συμβεί πολλές φορές να επισκέπτομαι κάποιο blog για πρώτη φορά και να αναρωτιέμαι: Ποιός είσαι εσύ και τί κάνεις εδώ χάμου;

Οπότε τσάκω μερικές λεπτομέρειες να ‘χεις να πορεύεσαι.

Είμαι η θεία Σοφία (και δεν έχω τεράστια σχέση με τη Σοφία Γκιούσου αλλά γνωριζόμαστε) και έχω blog από το 2004 (ναι, ετούτο).

Ζω στο Λονδίνο τα τελευταία 12 χρόνια και μ’αρέσει (σπάνιο – καιρικό – φαινόμενο). Για περισσότερες λεπτομέρειες περί Λονδίνου μπορείς να διαβάσεις το Αγγλία και Ελλάδα, το Αγγλία και Ελλάδα ΙΙ και το Λονδίνο, μικρή πατρίδα.

Η θεία Σοφία
Βρίζει, φτύνει, κλωτσάει, σφάζει την ελληνική, τραγουδάει, χορεύει, μαγειρεύει. Έχει άποψη, έχει βάθος, έχει βάρος (αν και τώρα έχει χάσει κιλά και έχασε την καλύτερη της ατάκα) και τρελαίνεται για trash culture. Επίσης μιλάει για σεξ (είναι ξεδιάντροπη λέμε), για πολιτική και για σώβρακα. Είναι υπεύθυνη για τη μεγάλη επιτυχία Η Γυναίκα η Καριόλα και αρνείται να ζητήσει συγγνώμη.

Σοφία Γκιούσου
Προσπαθεί να ακολουθήσει τη θεία Σοφία αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Εργάζεται (σκληρά), σπουδάζει (από χόμπι), διαβάζει (και κόμικς) και τελικώς κάνει ό,τι μπορεί. Στο παρόν blog παραδέχεται ως δικά της τα Μεταμεσονύχτια αλλά για όλα τα υπόλοιπα ευθύνη φέρνει η θεία Σοφία που είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποφεύγεται.

Και οι δύο γεννήθηκαν το σωτήριον έτος 1980 και έχουν φτάσει αισίως τα τριάντα (και).

Απαντάνε ΠΑΝΤΑ στα e-mail και δεν τους ξεφεύγει τίποτις.

sofiagk(στο)gmail(τελεία)com

———————————————————————–

Τί άλλο μπορείς να δεις: