Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Παύσατε πυρ

Επιτέλους διακοπές. Αναχωρώ Πέμπτη βράδυ και καταφθάνω στο Ελ. Βενιζέλος ξημερώματα για δύο εβδομάδες. ΜΑΚΡΙΑ από το Λονδίνο. Περίεργο. Κάθε φορά που πάω Ελλάδα για παραπάνω από μία εβδομάδα στο τέλος λέω “Αμάν Παναγια μου να γυρίσω σπίτι μου”. Δηλαδή πάλι πίσω στα Λονδίνα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααα Γκαστερμπαϊτερ με βλέπω να γίνομαι – μετανάστης στο Λονδίνο με novelty λάμπα Ακρόπολη.

Πάντως σε αυτές τις διακοπές σχεδιάζω να μείνω μακριά από το Μοναστηράκι. Σε μία απελπισμένη προσπάθεια να χαλαρώσω σχεδιάζω να βρω τους καλοπαντρεμένους φίλους μου (ναι εσάς λέω) και να δω το παιδί τους που έφτασε τα 3 κι ακόμα να συστηθώ. Επίσης θα τιμήσω την πατροπαράδοτη παράδοση του “κάνε μάνα φαί – πλύνε και κανά βρακί”.
Apparently ο Σάκης – μόνιμος έρωτας της αδελφής μου – έχει γίνει πολύ μούρη DJ στην Αθήνα και πάμε τσαμπέ λέει σε Venue, On the Road κλπ.

Στο τέλος της περιπέτειας τσακώνω τον Κωνσταντίνο και τραβάμε για Ζάκυνθο. Μπας και ξεκουραστούμε λίγο.
Γιατί επιστρέφοντας ξεκινάει το τρίτο έτος. Και μπορεί να έβγαλα το δεύτερο First Class Honours αλλά στην χρονιά που έρχεται δε βλέπω να μας αφήνουνε σε χλωρό κλαρί.

Τα λέμε στην πατρίδα αδέλφια! Καλή λευτεριά.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>