Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Τελικό Promo: Digital Era Pods

Το Τελικό Promo: Digital Era Pods μεταφέρθηκε

15 comments to Τελικό Promo: Digital Era Pods

  • Μπορείς να πεις και άσπρη πέτρα ξέξασπρη κι από τον ήλιο ξεξασπρότερη τόσο γρήγορα? :-) Το πρώτο podcast με γλωσσοδέτες! :-)

  • Πολύ καλό

    “Κατεβάστε το mp3”

    Εμφανίζεται το μήνυμα

    »Εμφανίστηκε εσωτερικό σφάλμα στην εφαρμογή»

    Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί?

  • Sofia

    Χμ. Τάσο.

    Δεξί κλικ πάνω στο “κατεβάστε το mp3” και στο μενού που θα σου βγάλει “Αποθήκευση” (ή αν έχεις αγγλικά “save target as”). Σώστο κάπου στο μηχάνημα σου και δοκίμαστε να το παίξεις από εκεί. Αν έχει πάλι πρόβλημα ειδοποίησε με

  • Sofia

    Rocean τί λες τώρα μπορώ να πω και τον παπά τον παχύ που έφαγε παχιά φακή γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή; ε; γιατί ρε;

  • Λιάκος

    Λοιπόν, ξέρεις ότι η φωνή σου ακούγεται τελείως διαφορετική από τα κείμενά σου; Άμα μεθαύριο έγραφες “ουχαχα, πλάκα σας έκανα, δεν ήμουνα εγώ στο πόντκαστ” δε θα μού ‘κανε την παραμικρή εντύπωση. (Υποκειμενικό σχόλιο. Άκρως. Così è se vi pare.)

    Μεταξύ μας, μου δίνεις την αίσθηση ότι το γράψιμο σου βγαίνει φυσικά και με την πρώτη. Το μιλητό, αν πραγματικά το γουστάρεις, δεν αμφιβάλλω ότι θα σου βγει. Μόνο μην παρατήσεις το γράψιμο. Και δεν το λέω με την κακή – don’t quit your day job – έννοια. Λέω ότι εκεί θα άφηνες κενό.

    Μη μασάς μία. Καλή αρχή!

  • Λιάκο λοιπόν για να καταλάβεις: Υπάρχουν φορές που με διαβάζω και δε με αναγνωρίζω. Και όταν με ακούω δεν με αναγνωρίζω ακόμα περισσότερο. Πάντως εγώ είμαι στο Podcast (ή κάποιο εγώ μου τέλος πάντων).

    Το γράψιμο μου βγαίνει πιο φυσικά έχεις δίκιο. Χαίρομαι που το λες.

  • Vripidas

    Εχει κλασσικη δομη/υφος κλιπακιου προμο πραγματικης ραδιοφωνικης εκπομπης. Οχι σαν κατι αλλους :-)

  • vripidas ε καλά τώρα αυτό για καλό το λες;

  • Vripidas

    Ναι. Εχει επαγγελματικο φινιρισμα, πως το λενε ρε παιδι μου.

    Γιατι; πως μπορει να διαβαστει και αρνητικα;

    Οσο για την λυρα που ψαχνεις κοιτα στου vrypan, βρηκα ενα δυο παραπομπες περι παρανομης αναπαραγωγης που σε ενδιαφερουν και τις εβαλα σε σχολια.

  • wise

    polu wraio.bravo. k h radiofwniki fwni poly sweet, maresei. tha se akouw.

  • Τώρα εγώ γιατί δεν είδα καθόλου “μαύρη ξενιτειά” δύο χρόνια στο Λονδίνο;
    Το θέμα δεν είναι το incommensurability που με γύρισε πίσω, αλλά ότι δεν βρήκα κάτι ακαδημαϊκά αναλόγου επιπέδου, έστω και από την άποψη των υποστηρικτικών υπηρεσιών για το διδακτορικό.
    Εννοείται οι επόμενες ακαδημαϊκές αναζητήσεις, εάν δεν μπορώ να φύγω είτε στο open (της Βρετανίας, φυσικά) είτε έστω στης Κύπρου.
    Καλημέρα

  • Ντροπαλός. Το η ξενιτιά η μαύρη είναι χούμορ (έτσι. χωρίς το γιώτα)

    Στα άλλα με έχασες. Εξήγα λίγο βρε παιδί.

  • Καλημέρα,
    νομίζω ότι εδώ τα πράγματα φαίνονται σαφέστερα.
    Εννοείται ότι το μαύρη ξενιτειά είναι χούμορ, όπως και το ότι η Ελλάδα είναι η τέλεια χώρα να ζεις.
    Χμμ χωρίς τους Έλληνες, ίσως….
    :-?

  • Το προηγούμενο σχόλιο, το έριξε στο σπαμ (ίσως λόγω λίνκ)

  • Λιάκος

    Λοιπόν, ξέρεις ότι η φωνή σου ακούγεται τελείως διαφορετική από τα κείμενά σου; Άμα μεθαύριο έγραφες “ουχαχα, πλάκα σας έκανα, δεν ήμουνα εγώ στο πόντκαστ” δε θα μού 'κανε την παραμικρή εντύπωση. (Υποκειμενικό σχόλιο. Άκρως. Così è se vi pare.)

    Μεταξύ μας, μου δίνεις την αίσθηση ότι το γράψιμο σου βγαίνει φυσικά και με την πρώτη. Το μιλητό, αν πραγματικά το γουστάρεις, δεν αμφιβάλλω ότι θα σου βγει. Μόνο μην παρατήσεις το γράψιμο. Και δεν το λέω με την κακή – don't quit your day job – έννοια. Λέω ότι εκεί θα άφηνες κενό.

    Μη μασάς μία. Καλή αρχή!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>