Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Μεταγραφές, τραγούδια και άλλα νέα από το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

tsai LOGO a-02

Ναι, ξέρω ότι χρήζω ιατρικής παρακολούθησης. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με φίλους, με γνωστούς και με εντελώς άγνωστους που βοηθάνε στο Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς.

Αν θυμάσαι ξεκίνησαν όλα από αυτή την ανάρτηση: Μετακόμιση στο Λονδίνο (αν ζούσαμε σε Παπακαλιάτειο σύμπαν) και μετά δεν σταμάτησα – όπως δεν σταμάτησαν κι όλοι οι άνθρωποι που βοηθάνε.

Ιδέες, logo, μουσική, τραγούδι τίτλων, χαρακτήρες – τί να σου πω τί έχει γίνει.

Έχουμε και την τελική ιδέα του τί πραγματεύεται το σίριαλ:

Ακόμα και μέσα από κακουχίες και προδοσίες, ο Έλλην που αναγκάζεται με δάκρυα στα μάτια να πάει στο εξωτερικό μεγαλοπρεπεί, πηδεί και διατηρεί το άψογο μαλλί.

Μια παρέα νεαρών Ελλήνων, αφήνουν πίσω τους τη γλυκιά πατρίδα και έρχονται στο μουντό, γκρι και βροχερό Λονδίνο για να βρουν την τύχη τους.

Μέσα από βάσανα και περιπέτειες, μέσα από κλάμα και γέλιο, μέσα από ιδρώτα και Greek Nights DJ Spyraklas θα βρουν το δρόμο τους; Ή θα τους καταπιεί το σιφόνι της καπιταλιστικής μηχανής και θα τους κάνει ένα μάτσο χάλια;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ.

Αγάπησες; Δες:

Να σημειώσω ότι στο backstage θα δεις και όλη τη βοήθεια του κοινού, συμπεριλαμβανομένων και ιδεών για τίτλους όπως το “Μετανάστα να πάνε” και το “Γιε μου που πας; Μάνα θα πάω στα μανάρια”.

Μη γελάς. Αυτές τις μέρες μάλλον θα στείλω και Δελτίο Τύπου.

Περιμένω ιδέες εδώ – όλα είναι καλοδεχούμενα.

Σματς

1 comment to Μεταγραφές, τραγούδια και άλλα νέα από το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

  • sen_saven

    …αν το καταφέρεις θα ναι μπλογκό-άθλος… θα γραφτεί στην ιστορία της ελληνικής μπλογκο-σκηνής με χρυσά γράμματα:)

    keep walking…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>