Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Anorimoi – Καριόλα

Τελικά το θέμα της Γυναίκας της Καριόλας δεν έχει απασχολήσει μόνο εμένα στο παρελθόν αλλά και τους μεγάλους μουσικούς. Η γυναίκα η Καριόλα είναι ένα καυτό κοινωνικό θέμα.

Προσκυνήστε κυρίες και κύριοι, τους Anorimoi, μπάντα με κοινωνικές ανησυχίες. Για του λόγου το αληθές παραθέτω το βίντεο κλιπ του Καριόλα, από το δίσκο τους (μεγάλη επιτυχία) Kings of Feta. Τί γέλιο έκανα η πικραμένη εν μέσω της αναμονής των διακοπών. Να ‘στε καλά παλληκάρια μου.

Δεν έχει και γαμώ τις φωνές ο τραγουδιάρης τους; Τεσπα το Kings of Feta κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία (9 ευρώ τσάμπα πράμα παίρνετε)

Τσακώστε και link προς το επίσημο site τους, φουλ με κουτσομπολιά και βιογραφικά και άλλα τέτοια σιχαμένα.

ΥΓ Cuddles στον Necropethameno που μου επέτρεψε να τους βγάλω στα blogια.

6 comments to Anorimoi – Καριόλα

 • Kα-τα-πλη-κτι-κο!!! ειδικά το βιντεο πολύ πετυχημένο!!! Καλά στο Ελσινκι το γυρίσανε; Αυτόν στη πόρτα σαν να το γνωρισα!!! :D

  Αν θέλεις μπορουμε να τους βάλουμε και στο show, ετσι οπως πάει τον τελευταίο καιρό παιζουμε καθε φορά και ένα ελληνικό συγκρότημα που μου στέλνουν, στο τέλος θα το κάνω, η νέα ελληνική σκηνή και θα ησυχάσω!!! :)

 • Sofia

  Θα σου στείλω το mail τους να τους μιλήσεις, μπορεί και να ενδιαφέρονται. Άλλωστε αυτοί έχουν και επαγγελματική δουλειά γιατί άμα περιμένεις από εμάς έχουμε πήξει στις πρόβες και στα live.

 • Έξοχο!! Πάω να βρω τις αλυσίδες μου!!

  Οι λεπτομέρειες του video clip κάνουν τη διαφορά. Το zoom στο μαχαίρι που τρέμει, το zoom στη κιθάρα ενώ ξεπηδά η φάτσα του τραγουδιστή, το μπουρζουά introduction.

  Τελικά η καριόλα ποια είναι? Η ξανθιά ή η άλλη που σιδερώνει αλλά την κάνει με τον ευτραφή κύριο μέσα στο saloon?? Η ξανθιά που πήγε?

 • Sofia

  Το λοιπόν όλα θα τα σφάξω όλα θα τα μαχαιρώσω.

  Καλύτερη λεπτομέρεια: Το μαχαίρι που τρέμει είναι μαχαίρι για το βούτυρο.

  Αυτή που σιδερώνει είναι η γυναίκα του ήρωα. Η ξανθιά είναι η καριόλα.

  Τώρα βέβαια να μην πάρω και όρκο γιατί τί ξέρω εγώ η κοινή θνητή για τη θεία έμπνευση του καλλιτέχνη…

 • στειλτε το στη γιουροβίζιον….ΤΩΡΑ…

  πολυ καλό

 • jolinar

  Χαααααχαχα! Σοβαρα τωρα πολυ καλοι αν και τους ξερω απο πιο πριν το video αυτο δεν το ειχα δει ποτε. Φοβερα τα brutal φωνητικα, χαραμιζονται τα παιδια θα επρεπε να παιζουν death! Αυτο αποδικνυει λοιπον οτι ολοι λιγο που την ξερουμε τη γυναικα την καριολα….

  Το κειμενου σου Σοφια κατατοπιστικοτατο αλλα να κανουμε και ενα ντοκιμαντερ? Ξερεις θα την δειχνει στο φυσικο της περιβαλλον, την ωρα που βοσκαει κτλ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>