Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Σεξ ντράγκς και ροκ (χωρίς το ρολ)

Κι ύστερα μου λες γράψε σοβαρά πράγματα να προκόψεις. Ή το άλλο το τραγελαφικό: Γράψε έξυπνα πράγματα για να προκόψεις.

Τόσα χρόνια στα ιντερνέτια έχω γράψει για φιλίες, για γκομενιλίκια, για κέρατα, ενίοτε (αλλά σπάνια) για σεξ (συνήθως των άλλων σπανιότερα το δικό μου) κλπ. Έχω προσβάλει απροκάλυπτα ολόκληρα κομμάτια του πληθυσμού αμάσητα (βλέπε κατηγορία “Κατηγοριοποιήσεις”). Έχω βρίσει κόσμο, έχω βρίσει ταινίες, μουσικές, χώρες κλπ κλπ. Επίσης πολιτικούς. Και κυβερνήσεις. Έχω γράψει για AIDS, για βιασμό, για ναρκωτικά, για ροκ και μαλλιάδες, για περιοχές. Τέλος πάντων μου φαίνεται δεν έχω αφήσει και τίποτα.

Να μη στα πολυλογώ δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα σε αυτή την παλιοζωή για τα οποία να μην έχω γκρινιάξει. Με πάθος.

Τελικά όμως ούτε το σεξ είναι η λύση, ούτε τα ντραγκς, ούτε το ροκ.

Η λύση είναι το ποδόσφαιρο.

Απόδειξη: Σε αυτό το post όχι μόνο έγινε της κακιάς πόρνης στα σχόλια αλλά χτύπησε ρεκόρ επισκέψεων το blog και ο counter τα είδε όλα. Δεν μ’ επισκέπτονται τρεις κι ο κούκος καθημερινά αλλά εκείνα τα νούμερα δεν τα είχα ξαναδεί και ούτε που θα τα ξαναδώ.

Ποδόσφαιρο κυρίες και κύριοι, το νέο όπιο των λαών – αφού η θρησκεία παραεκλαϊκεύτηκε ή παραέγινε εξτρεμιστική. Πούθε να βρει πίστη ο μέσος άνθρωπος; Στους νέους θεούς – ποδοσφαιριστές και προπονητές – και στους νέους ναούς – γήπεδα κλπ

Σαν άλλος ποιοτικός, δεν χρειάζεται να γράψω την αντίστοιχη “Φανέλα με το 9”. Όχι. Να πατάω βρισίδια σε κανά δυο ποδοσφαιριστές το μήνα χρειάζεται και η επιτυχία μου είναι εγγυημένη.

Με βλέπω να γράφω στήλη στην Ελευθεροτυπία.

Την άλλη βδομάδα λέω να βρίσω τον Ρούνεϊ και μετά θα περιλάβω και κανάν Έλληνα. Δέχομαι προτάσεις – τιμές λογικές.

3 comments to Σεξ ντράγκς και ροκ (χωρίς το ρολ)

 • Welcome to our world!

  Κοπελιά, το ποδόσφαιρο δεν είναι το νέο όπιο των λαών, είναι το όπιο των λαών, σκέτο. Δεν είναι τυχαίο ότι το “Η φανέλα με το 9” γράφτηκε κάτι δεκαετίες πριν!

  Τα post με το βρισίδι Ελλήνων παικτών θα γονατίσουν το σύστημα! Προτείνω να ξεκινήσεις με Κωνσταντίνου (μια απλή αναφορά στο “παλτό” φτάνει), να συνεχίσεις με all-time classic Giovanni (έφυγε, κι όμως είναι ακόμα εδώ), και για πολύ hardcore καταστάσεις τράβα ένα χώσιμο στον Ζαγοράκη. Αυτόματα θα συμβούν τα εξής:

  1. Θα σου τα χώσουν όλοι οι ελληνάρες της Λισσαβώνας (τον αρχηγο ρε;;;)
  2. Θα σου τα χώσουν όλες οι ελληνάριδες (ανεξαιρέτως) (ε, όχι και τον Τεό το τεκνό που όλες τον Ζηντάν!) (για να κάνω σύνδεση και με το προηγούμενο post)
  3.α. Οι μΠαοκτζήδες θα οργανώσουν πορεία στη Σαλονίκη κατά του αθηνοκεντρικού κράτους που επιτρέπει σε κατοίκους Λονδίνου να διασύρουν τον μεγάλο Μακεδόνα στρατηγό.
  3.β. Οι μΠαοκτζήδες θα οργανώσουν επίθεση DoS στο site σου.
  3.γ. Όμως επειδή φράγκα δεν υπάρχουν για τους απαραίτητους υπολογιστές, θα ξεκινήσουν έρανο μέσω SMS για να μαζέψουν χρήματα να πληρώσουν 30 λεπτά χρήσης ενός PC σε internet cafe της παραλίας, φάτσα στο Λευκό Πύργο (για να υπάρχει και ένας συμβολισμός).
  3.δ. Φτάνοντας στο internet cafe θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά δεν φτάνουν ΚΑΙ για φραπόγαλο, το οποίο τελικά θα πάρουν βερεσέ.
  3.ε. Στο μεταξύ, αδιασταύρωτες πληροφορίες θα αναφέρουν ότι ο Γούμενος συζητάει με τον Bill Gates για την διάθεση από τη Microsoft 200 mainframe συνδεδεμένων απευθείας στο backbone του internet στην Αμερική, να χρησιμοποιηθούν για την επίθεση.
  3.στ. Τελικά τα μΠαόκια θα πάρουν χαμπάρι ότι 30 λεπτά σε pentium 3 με σύνδεση ΙSDN στο internet cafe δε φτάνουν ούτε για ζήτω.
  3.ζ. Άσε που τα 25 από αυτά τα σπατάλησαν να διαβάζουν online τα “Σπόρ του Βορρά”.
  3.η. Οπότε τελικά θα καταφύγουν στη λύση της κατάληψης της Τούμπας. Για να τιμωρήσουν όποιν χαμουτζή θα ήθελε να πάει να μπει στο γήπεδο. Στο ξεκάρφωτο! Λέμε τώρα!
  3.θ. Όμως, ο από μηχανής θεός Καπετάν Καμπάνης θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα υποσχεθεί ότι θα λύσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το πρόβλημα, αφού είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ SERVER που κάθεται το digital-era.org!
  3.ι. Τελικά όμως κι αυτός θα τζάσει γιατί τα λεφτά που θα χάσει άμα πέσει το site είναι πολλά. Και δεν του χαρίζουν και την Τούμπα να την κάνει network centre.

  Οπότε μη μασάς, προχώρα.

 • Γιατί μόνο το ποδόσφαιρο; Αν γράψεις και για το κρίκετ, σε βλέπω να εξασφαλίζεις επιδότηση από το British Council και τζάμπα διακοπές στην Κέρκυρα :)

 • Μισό μισό – έχω γράψει ΚΑΙ για το κρίκετ.

  Τίποτα δεν έχω αφήσει όρθιο η δαιμόνια.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>