Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Βραζιλία – Γαλλία 0 – 1

Jeanne d'Arc

Το περίμενες εσύ ότι θα νικήσει η Γαλλία τη Βραζιλία; Όχι; Ου να μου χαθείς. Κι όμως ήταν αναμενόμενο. Και έχω και λόγο.

Ο Ζιντάν που λες, μετά το Ευρωπαϊκό απεσύρθει από τα ποδοσφαιρικά. Είπε ο άνθρωπος να πάρει τα εκατομμύρια και τις θλάσεις του και να πάει σπίτι του. Αι ανώτεραι δυνάμεις όμως δεν συμφωνούσαν. Μέχρι και πέρα από τον τάφο κινήθηκαν νήμματα για να επιστρέψει ο Ζιντάν. Ήρθε λέει ένας φίλος του (ψόφιος) σε ένα όραμα και τον επισκέφτηκε. (Αλήθεια, το άκουσα από τους εκφωνητές, γεγονός) Του είπε λοιπόν το πνεύμα να παίξει στο Μουντιάλ.

Μια και δυο ανασκουμπώνεται ο Ζιντάν και πάει πάλι στο γήπεδο. Παίρνει τη Γαλλία και τα αποτελέσματα τα είδαμε.

Παιδιά τα πράγματα είναι βέβαια. Η Γαλλία θα νικούσε τη Βραζιλία σίγουρα. Ο Ζιντάν είδε όραμε λέμε.

Και οι Γάλλοι με τα οράματα είναι επικύνδινοι. Άκρως. Σκέψου τη Ζαν Ντ’ Αρκ.

3 comments to Βραζιλία – Γαλλία 0 – 1

  • Vive la France! (Καλή η ορθογραφία;)
    Δεν το περίμενα, καθότι η σχέσεις μου με το υπερπέραν είναι …ανύπαρκτες, αλλά το χάρηκα (αν και Βραζιλολάτρης). Έπαιξαν το φαβορί στα ίσια. Δεν “ταμπουρώθηκαν” στην άμυνα και δεν κατέστρεψαν το θέαμα. Τους άξιζε με το παραπάνω.
    Από την άλλη, τα Αγγλάκια τα έβαψαν μαύρα εχτές. κρίμα που ετοιμαζόντουσαν να πανηγυρίσουν. Είχαν οπλιστεί με άπειρες μπύρες (τι άλλο) και προέβλεπαν νίκη 2-0. Η ήττα πάντως δεν τους ματαίωσε το σαββατιάτικο μεθύσι (πού να πάνε τόσες μπύρες χαμένες…)

  • […] Τελείωσε παιδιά, βάλτε στοιχήματα από τώρα. Η Γαλλία θα κερδίσει. Τα είπαμε. […]

  • […] Έφυγε λοιπόν ο Ζιντάν σούμπιτος και η Γαλλία έχασε στα πέναλτι. Ενώ εγώ ήμουν πεπεισμένη ότι λόγω του οράματος που λέγαμε θα πήγαινε στα πέναλντι μεν αλλά θα κέρδιζαν με σουτ του Ζιντάν δε. Πάει τσάμπα και το όραμα δηλαδή κατάλαβες; […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>