Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Στα Ζωνιανά they all make a τσόντα

Η φωτογραφία από το facebook group του Ερμή Ζωνιανών

Καμιά φορά η πρωτοπορία της θείας Σοφίας (π.χ. βλέπε το έπος We All Make A Τσόντα) ωχριά μπροστά στην εφευρετικότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Οδηγώντας στο Ηράκλειο χτες και ακούγοντας ράδιο Κρήτη, τσουπ, να ‘σου η είδηση ότι ο Ερμής Ζωνιανών μόλις χτύπησε καινούριο χορηγό για τις φανέλες τους (πού είναι ακριβές διάβασα και όλοι ψάχνουν απελπισμένα). Enter ο θεόντας ο Δημήτρης Σειρηνάκης – μέγας νους πίσω από τη SIRINA (ναι τη γνωστή). Τα ξάνοιξε καλά τα παλληκάρια, τσ’ είδε που δεν είχαν φανέλες και τσ’ έδωσε τη χορηγία.

Από πού να την πιάσεις και πού να την αφήσεις αυτή την ιδιοφυΐα; ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΜΙΛΑΜΕ. Έχω σκίσει τα διπλώματα μου και είμαι στο τσακ να κατεβάσω όλα τα πονηρά posts του blog από σέβας.

Σκέψου το λίγο. Συνδύασε μισό λεπτούλι τις εικόνες που σας φέρνει στον παραζαλισμένο νου η λέξη “Ζωνιανά” και μετά κότσαρε από δίπλα και τη λέξη “SIRINA”. Το είδες το μεγαλείο;

Ανυπομονώ να πάω σε αγώνα και οι νταβραντισμένοι Κρητικοί να έχουν βγάλει και μαντινάδες σχετικές.

π.χ. αν νικάνε

Στα Ζωνιανά μεις έχουμε Ερμή και χασισάκι
τώρα με τη SIRINA μας έχουμε και βυζάκι

ή π.χ. αν χάνουνε

Νομίζεις πως μας νίκησες άθλιο ομαδάκι
μα εμείς με τη SIRINA μας θα κάνουμε παρτάκι

ή π.χ. αν έχουν καλεσμένους από τη SIRINA

Διάλε να μην τελείωνε η μπάλα ετούτη κρίνε
για να ξανοίγω τα βυζά που στην κερκίδα είναι

Συμπληρώστε ελεύθερα.

7 comments to Στα Ζωνιανά they all make a τσόντα

  • Το βλέπεις το σενάριο της επόμενης ταινίας του ε; Τη βλέπεις την πρωταγωνίστρια να “παίζει μπάλα” σε αποδύτηρα φορώντας τη χορηγούμενη μπλουζίτσα ε; Τη βλέπεις ή πάλι μόνο εγώ τα βλέπω αυτά…

    • Sofia

      katmitchell > το τί σενάρια έχω δει ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ. Θυμάσαι το Μανωλιό το μπήχτη; Ε, φαντάσου τί έχει να γίνει τώρα. π.χ. τσόντα με υπόθεση κυνήγια, καλάζνικα, χασίσια, μπάτσους, μετόχια και τέτοια. Νιώθω σαν τον Κόκκορα του Αρκά (που είχαν γίνει πολύ περίπλοκες οι φαντασιώσεις του)

      • μανούλα μου πάμε να τα πουλήσουμε τα σενάρια να βγάλουμε κανά φράγκο…τώρα βλέπω σενάριο με καζάνι (πλησιάζει ο καιρός τους), πρωτόρακι που βαράει στη μισή γουλιά, navara φορτωμένα με φύλλα και μια κατσούνα

  • georgina

    τέλειο βρε Σοφάκι, δεν έχω λόγια!!! κάθε φορά τα άρθρα σου είναι φοβερά. Πολλά σικουελ μπορούν να γυριστούν πάνω σε αυτό το σενάριο, από τα αποδυτήρια μέχρι και το αφτερ παρτυ της ομάδας χαχαχαχαχα, να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν! άλλωστε η κρίση φέρνει τον κόσμο πιο κοντά :P φιλιά πολλά!

  • Δε νομίζω πως θα αργήσουμε να δουμε τα Ζωνιανά στην Α” Εθνική. Από τώρα φαντάζομαι τα συνθήματα τις Θύρας 69… Δεν ξέρω όμως αν έχει κάνει κανείς τη συσχέτιση με το video της Τζουλιας με “κάποιον” ποδοσφαιριστή… τώρα ξέρουμε και την ομάδα! Μάλλον τους πέρασαν όλους απο τεστ αντοχής πριν τη χορηγία!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>