Πόσο μου έχει λείψει η προετοιμασία μου για ένα οδικό ταξίδι: Έλεγχο στα λάδια, αέρα στα λάστιχα, φουλ βενζίνη και εθνική. Για ώρες, για χιλιόμετρα. Με μουσική και με τσιγάρο. Μόνη μου.
Ακόμα ένα από τα λόγια τα μεγάλα που ‘χω πει: “Προτιμώ να ταξιδεύω μόνη μου με το αυτοκίνητο”
Γι’αυτό πρέπει να κρατάω το στόμα μου κλειστό.
… Να έχεις το χέρι σου πάνω στο δικό μου καθώς θα αλλάζω ταχύτητες…
Επί του παρόντος ταξιδεύω με αεροπλάνα και τρένα. Από το Νότο στο Βορρά (αιώνιο και αγαπημένο ταξίδι είτε στην Ελλάδα, είτε στη Βρετανία)… Θα περάσω ώρες σε άβολες θέσεις προσπαθώντας να ξεχαστώ. Θα διαβάσω, θα πιω καφέ. Ξέρω όμως ότι το στομάχι μου θα είναι κόμπος και οι ώρες ατελείωτες. Θα υποκριθώ ότι θα κοιμηθώ αλλά είμαι σίγουρη ότι η αγωνία και η υπερένταση δε θα μου το επιτρέψουν.
Να έχω στα αυτιά μου τον χαρακτηριστικό ήχο του τρένου πάνω στις ράγες και να σου γράφω γράμματα για να τα διαβάσουμε μαζί όταν φτάσω.
Στις 22:08 θα κοπεί η ανάσα μου.
Δεν είναι απειλή. Είναι υπόσχεση.
εκεί που θα πάς, το καλό που σου θέλω, να πάς με τα μπούνια…
ελπίζω να μπορείς να κρατήσεις την ανάσα σου για μέρες γιατί δεν βλέπω ούτε χνώτο μέχρι την κυριακή…
..τι εννοείς ποιά κυριακή… του Θωμά φυσικά…
;ο)
Πες μου όμως πότε έρχεσαι να προετοιμαστώ..
Τι έγινε, σου κόπηκε ο βήχας;
Ή έκοψες λάσπη;
Κοίτα, έχουμε διαφωνήσει, έχουμε μαλώσει στο παρελθόν αλλά δεν θα ήθελα να σου κοπεί η ανάσα. Η μιλιά ίσως, τα δάκτυλα (ώστε να μην μπορείς να πληκτρολογείς) ή και τα δύο (γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άτιμοι οι λογογράφοι βλέπεις).
Με τιμή,
Α(το πρώτο γράμμα του νικ μου)
Καλά, καλά, θα κόψω τις μαλακείες
Οι σπιούνοι μου με πληροφορούν ότι το μόνο πράμα που κόβει στα χεράκια της Σοφίας είναι το αυγολέμονο…
Το σκέφτηκα ειδικά για τη Σοφία αλλά ίσως πρέπει να εξετάσουμε αν μπορεί να έχει και γενικότερη εφαρμογή:
κάθε μπλόγκερ που δεν δίνει σημεία ζωής για ένα Χ χρονικό διάστημα, θα καταχωρείται αυτομάτως σε ειδική λίστα ονόματι
Μ.Ι.Α.Β.(Missing In Action Blogger), και οι άλλοι θα τον / την αναζητάνε στο ιντερνετ, θα κάνουν εκστρατείες ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης κοινού κτλ.
Πως σας φαίνεται;
Ελπίζω να περνάς καλά, είμαι σίγουρη όμως πως είσαι μια χάρα! Είναι η πρώτη φορά που έχεις να δείς το blog σου τόσες μέρες…
@ MrX
Ευχαριστώ! Αλλά…
http://buttercuphaildancer.blogspot.com/2005/09/blog-post_15.html
This post has been removed by the author.
MrX from paireus.
Σοφία καλημέρα από την όμορφη Ελλάδα. Αν και η πρώτη φορά που κάνω ενα σχόλιο δεν θα είμαι καθόλου επικριτικός.
Η ζωή είναι ένα μονοπάτι που περνά ο κάθε ένας μόνος του, πολλές φορές και κάποιες δραστηριότητες της ζωής χρειάζεται να τις κάνει μόνος του όπως το ταξίδι που ανέφερες.
Η μαγική αίσθηση του να φεύγεις μόνος πολλές φορές χωρίς προορισμό,είναι απόλαυση τέτοια που καθίσταται απαραίτητη.Ειδικά όταν είσαι μοναχικός άνθρωπος.
Αυτά για πρώτη φορά να είσαι καλά και πολλά χαιρετίσματα στην θωδώρα