Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

‘Ολα είναι δρόμος

Είμαι στο σπίτι του Κωνσταντίνου στο Barons Court και παίζω με αυτό το blog το οποίο δημιουργήθηκε απλά και μόνο επειδή είμαι ζηλιάρα.

Τί εννοώ: Ο Παναγώτης έχει blog (http://vrypan.net/weblog). Επίσης το τρίο evris – voula – Αγγελικούλα έχουν blog (http://evris.vrypan.net/). Γιατί όχι κι εγώ;
Άλλωστε όπως λέει κι εκεί δίπλα έχω πάντα την ελπίδα (και αυταπάτη) ότι αυτά που λέω είναι σημαντικά.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ: Η μαμά μου όσο πάει και μεγαλώνει (και άρα γίνεται πιο πολύ κοριτσάκι) και της λείπω. Και μου λείπει κι εμένα. Άρα εδώ μπορώ να κουτσομπολεύω άνετα και αναίσχυντα να λέω τα νέα μου.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. Γεννήθηκα στο Μαρούσι (μαιευτήριο μητέρα). Κατόπιν έζησα με την οικογένεια μου στις παρακάτω πόλεις και περιοχές: Νίκαια (πολύ μωρό, έχω μηδέν ανάμνηση), Κερατσίνι, Νέο Φάληρο, Σταυρός Χαλκιδικής, Κιλκίς, Νέο Φάληρο (πάλι) και τέλος Κίτσι Κορωπίου. Αμέσως μετά έζησα μόνη μου στα Εξάρχεια (ευλογημένες εποχές) και εδώ και δύο χρόνια μένω στο Λονδίνο. Φυσικά υποπτεύομαι ότι στις φλέβες μου τρέχει τσιγγάνικο αίμα και με έκλεψε το σόι μου ως βρέφος. Πέρα από αυτό είναι δύσκολο να κρατάω επαφή με ανθρώπους. Κάτι οι μετακομοίσεις, κάτι οι δουλειές, κάτι που οι κλήσεις Ελλάδα από την Αγγλία κάπως κοστίζουν… ε χανόμαστε.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.

Άλλωστε με τον Κωνσταντίνο μόνιμα πια μέρος της ζωής μου δεν έχω να ασχολούμαι μόνο με τον απερίγραπτο εαυτό μου αλλά και με τον αξιαγάπητο εαυτό του. Ας προσθέσουμε σε όλα αυτά τις σπουδές, τη δουλειά, το Λονδίνο, τις δίαιτες, την απουσία καπνίσματος και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι και το ότι κλάνω που και που είναι πολυτέλεια.

Άρα κοιτάτε που και που – λέω να ανεβάζω τα νέα μου εδώ. Λέω επίσης να παίξω με τον κώδικα που στηρίζει όλο αυτό το πράγμα (και άρα που και που θα εξαφανίζεται γιατί είμαι πολύ κακή με το οποιοδήποτε είδος κώδικα και προγραμματισμού).

6 comments to ‘Ολα είναι δρόμος

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>