Σπάστε τα όλα!

Οι Νιαβέντ πήγαν στo Odense της Δανίας. Η ελληνική καφρίλα επισκέφτηκε την ήσυχη γεννέτειρα του Hans Christian Andersen.

Odense

Σε περίπτωση που έχετε μπερδευτεί οι Νιαβέντ είναι η μπάντα (που δεν παίζει τα πάντα, παίζει μόνο τα καλά). Πήγαμε στις Δανίες και κάναμε πανικούς.

Δανοί μας κοιτάγανε που φωνάζαμε . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Μέσα (κι έξω)

Και να σκεφτείς ότι κάποτε μου άρεσε η Ελευθεροτυπία. Με αυτήν μεγάλωσα, τί να κάμω. Αλλά διάβασα τόσο ύπουλο σχόλιο (επιτρέψτε μου) για την παρούσα κυβέρνηση (με την οποία δε λέω αν συμφωνώ ή διαφωνώ) που πλέον έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι σε μία διαρκή κατάσταση πανικού, όλα κρέμονται από μια κλωστή, είμαστε . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Πανευρωπαϊκή Τουρνέ Updated

Ποιά Βίσση; Ποιά Βανδή; Ποιός Ρουβάς;

Μόνο οι ΝΙΑΒΕΝΤ (μεγάλες τους επιτυχίες εδώ και εδώ) αναχωρούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου για χώρες μακρινές και κρύες όπου θα παίξουν και θα τραγουδήσουν για να τις κάνουν κοντινές και ζεστές.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Ήγγικεν η ώρα…

… της πτυχιακής!

My spot at the library

10 τρόποι για να τον κάνεις να σε χωρίσει

Αυτό όντως κάποιος το έψαξε στο Google και το είδα στα στατιστικά μου. Πραγματικά. Αλήθεια, κάνω το σήμα των ναυτοπροσκόπων.

Επειδή είμαι ψυχοπονιάρα, θα σου πω πώς γίνεται. 10 τρόπους δεν έχω, αλλά σκέφτηκα 3 τώρα, αν μου έρθουν κι άλλοι θα τους προσθέσω.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Baby you are going to miss that plane

– Baby you are going to miss that plane. – I know…

Θυμήσου, κάποτε σε ρώτησα: Αν δεν υπάρχει πάθος τότε η τέχνη από πού γεννιέται;

Είμαι σε ρομαντική διάθεση.

Δες: Before Sunrise και Before Sunset

Μέρα με τη μέρα

Το ότι είμαι geek είναι γνωστό. Όμως ένα πολύ ιδιαίτερο είδος geek, δεν βλέπω τα πράγματα ως προγραμματιστής (δεν είμαι) ούτε θεωρώ τα boys toys μου στυλιστικά εξαρτήματα. Όταν ήμουν μικρότερη δεν ήθελα υπολογιστή. Ήθελα γραφομηχανή. Τη ζητούσα κάθε Χριστούγεννα, σταθερά, για αρκετά χρόνια και μερικές φορές είχα νοικιάσει. Με έπεισε η μαμά Δέσποινα να . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Quiz

Για τους παλιούς και για τους γνώστες.

Ποια μπάντα (που δεν παίζει τα πάντα, παίζει μόνο τα καλά) κανόνισε πανευρωπαϊκή περιοδεία;

Ποια Βίσση και ποια Βανδή μου λέτε.

Cambridge

Δε θέλω να πω πάρα πολλά γιατί το Cambridge είναι πολύ ιδιαίτερο μέρος για μένα. Θα ήθελα να μπορούσα να σπουδάσω στο Kings. Ή στο Trinity. Εναλλακτικά μπορώ και στην Οξφόρδη, δεν είμαι ακατάδεκτη άλλωστε.

Αντί για λεπτομέρειες λοιπόν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…