Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Σχεδόν Σεξ

>> Θα το βρεις και στο δωρεάν e-book “Τα Μεταμεσονύχτια“. Κλικ για να το κατεβάσεις.

Ο Μάνος της σύστησε τον Γιώργο κάπως σαν από σπόντα.

Ήλπιζε με την τρυφερότητα του εφηβικού φίλου ότι κάποτε θα έπεφταν όλες της οι άμυνες – για να γίνει η συνήθης υπερβολή της μονιμότητα με κάποιον. Στα τόσα χρόνια που την ήξερε – σε όλες τις υπερβολές της – δεν την είδε ποτέ να αφήνεται ολοκληρωτικά.

– Κάποιο κομμάτι σου πάντα παρακολουθεί. Σκέφτεται. Σταμάτα.

Με τα χρόνια του είχε γίνει εμμονή. Να την δει να δίνεται. Σε κάποιον. Δεν έχει σημασία σε ποιον.

Ο Γιώργος ήταν φίλος από παλιά, από άλλη παρέα, με το στυλ που συνήθως της άρεσε, έξυπνα μάτια και μακριά δάχτυλα. Γρήγορες αντιδράσεις, έξυπνη συζήτηση και κυρίως, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για εκείνη όταν την είδε πρώτη φορά. Τους σύστησε και την παρακολούθησε με την άκρη του ματιού του να αλλάζει αργά, να μεταλάσσεται, από φίλη σε εν δυνάμει ερωμένη. Με βλέμμα περιπαικτικό, με στόμα μισάνοιχτο, με γρήγορες ατάκες και δυνατό γέλιο – το ίδιο έργο παιγμένο κάθε φορά και καλύτερα.

Μάθαινε τις εξελίξεις και από τους δύο. Εκείνη με λεπτομέρειες, ο Γιώργος κάπως πιο συγκρατημένα – απείχε από συμβουλές και παρακολουθούσε την κατάσταση διακριτικά.

Μάζεψε όλους τους φίλους στο μπαρ πίσω από το Χίλτον την Παρασκευή και κάθησε με τη μπύρα στο χέρι, λέγοντας κάποια ιστορία βαριεστημένα. Εκείνη εμφανίστηκε με ψηλά παπούτσια, βαμμένα μαύρα μάτια και τα μαλλιά της πίσω. Κρατούσε τη μπύρα της αντρίκια αλλά το κορμί της απλωνόταν στο χώρο γατίσια, το δέρμα της έλαμπε και τα μάτια της κοιτούσαν περιπαικτικά. Έβαζε το χέρι της στο λαιμό της, στη μέση της, φάνηκε σε μία κίνηση η τιράντα από το σουτιέν της, ένα κομμάτι της μέσης της. Ο Γιώργος την άκουγε και χαμογελούσε.

Κι εκεί, στη μεταμόρφωση επάνω, ο Μάνος έπιασε τον εαυτό του να την παρακολουθεί, να ψάχνει για μικρά κομμάτια από τη μέση της να κάνουν την εμφάνιση τους, να κοιτάει το στήθος της, να φαντάζεται τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Ανάμεσα στους καπνούς και τη μυρωδιά του αλκοόλ μπορούσε να μυρίσει το άρωμα της, την επιθυμία της, την κάβλα της.

Την πλησίασε από πίσω, ακούμπησε το χέρι του στη μέση της και ψιθύρισε στο αυτί της.
– Είσαι πολύ κάβλα απόψε, σε θέλω ΤΩΡΑ.
Εκείνη έκανε ένα βήμα πίσω, κόλλησε για λίγα δευτερόλεπτα στο σώμα του και γύρισε να τον κοιτάξει στα μάτια.
– Έλα μαζί μου – της είπε και την έβαλε βιαστικά μέσα στις τουαλέτες.

Την ακούμπησε στην πόρτα, έπεσε πάνω της και τη φίλησε λαίμαργα αχόρταγα, ψάχνοντας το άνοιγμα της μπλούζας της και έλιωσε από κάβλα όταν, βρίσκοντας τη ρόγα της, τα γόνατα της άρχισαν να λυγίζουν. Έβαλε το χέρι της στο παντελόνι του, τον έπιασε βίαια κι εκείνος κόλλησε πάνω της πιο πολύ, χωρίς να σταματάει τα φιλιά, χωρίς να σταματάει τα χάδια.

Τον έσπρωξε λίγα δευτερόλεπτα μετά.
– Φτάνει

Έφτιαξε τη μπλούζα της, τον κοίταξε μέσα από τον καθρέφτη και βγήκε πάλι στο θόρυβο του μπαρ.

Περνώντας από δίπλα της μετά, ακούμπησε την παγωμένη μπύρα του στη μέση της και της ψιθύρησε.

– Είδες που στο έλεγα; Κάποιο κομμάτι σου παρακολουθεί. Σκέφτεσαι.

Σήκωσε το φρύδι της περιπαικτικά, του έκλεισε το μάτι και έφυγε εκείνο το βράδυ με το Γιώργο.

—————-
Το post ανήκει στη σειρά Λύσσα Κακιά (ναι, έχει και επεξηγήσεις)

—————-

Like it? Buzz it! buzz it!

10 comments to Σχεδόν Σεξ

  • Την βοήθεια του κοινού παρακαλώ!

    Ο καθωσπρεπισμός την κόμπλαρε;; Ή μήπως δεν της έκανε ο Μάνος;

  • :-)

    Να μια ωραία ιδέα. Εσύ τί πιστεύεις;

  • Πιστεύω πως όταν βρεθεί ο κατάλληλος, ο theone, αυτός που κάνει κλικ κλπ. ξεχνάς οτιδήποτε και ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ κάθε κομμάτι σου.

    Θέλω να πω… εφόσον δεν παίζουν ψυχωτικές καταστάσεις (όπως ταμπού ή ακραίες νοοτροπίες):

    Να σ’ έχει κολλήσει στον τοίχο ο δικός σου και να τον σπρώχνεις away; Κάτι σε απωθεί είτε στην πράξη γενικά είτε πάνω του.

    Στο συγκεκριμένο κείμενο όμως μέσα από τον προβληματισμό του αιώνιου φίλου & τη σύγκριση Μάνου-Γιώργου μού έμεινε πως η τελευταία σκέψη εκείνου του κομματιού ήταν: “χμ, ας δοκιμάσω καλύτερα με τον Γιώργο, ούτως ή άλλως δεν με βλέπω να τελειώνω εδώ μέσα”.

    Μπορεί η ερωτική αντίδρασή της με τον Μάνο σε πρώτη όψη να φαίνεται έντονη. Αλλά…

    “βρίσκοντας τη ρόγα της, τα γόνατα της άρχισαν να λυγίζουν” δεν μας λες πως λύγισαν από κάβλα, μπορεί να θέλησε να ξεφύγει από τα χείλη του.

    Νομίζω τελικά πως τον δοκίμασε… κι ο Μάνος δεν πέρασε το τεστ.

    Θα έχει to be continued να δούμε αν τελικά το κομμάτι έχασε το φως του με τον Γιώργο; :p

  • >>Πιστεύω πως όταν βρεθεί ο κατάλληλος, ο theone, αυτός που κάνει κλικ κλπ. ξεχνάς οτιδήποτε και ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ κάθε κομμάτι σου.

    Με εντυπωσιάζει – και προβληματίζει – η βεβαιότητα σου. Με έβαλες σε σκέψεις.

  • Για να μην σου χαλάσω την θεωρία για το ποια posts “βγάζουν” περισσότερα σχόλια:

    “Σήκωσε το φρύδι της περιπαικτικά”. Δεν είναι τέστ, ούτε σύγκριση Μάνου-Γιώργου. Είναι η στιγμή που αναλαμβάνει τον έλεγχο του εαυτού της ;-)

  • vrypan> Το [Σοφία σε μειδίαμα mode] μετράει για απάντηση;

  • “Περιπαικτικά”, man… δηλ. ο τύπος έμεινε με λάθος εντυπώσεις κι η δεσποινίς τον άφησε με το τραλαλαλα στο χέρι να νομίζει πως έχει δίκιο…

    Ξέρεις έχει γέλιο, να βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα από ένα κείμενο κι ο συγγραφέας να χαζεύει “περιπαικτικά” εξ αποστάσεως :p

  • Δεν έχεις ιδέα πόσο exciting είναι να διαβάζεις πώς το βλέπει ο καθένας

  • […] ήταν η αρχή μιας νέας γνωριμίας. Όπως το “Σχεδόν Σεξ“, αγαπημένο της […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>