Κάτι δε μου λένε

Γύρισα στο γραφείο μετά από 3 εβδομάδες διακοπές και ήδη 4 συνάδελφοι με έχουν ρωτήσει το εξής: “Α! Εδώ είσαι; Μου είπαν ότι ξεκίνησες career break!”

Στους δύο πρώτους υπέθεσα ότι έκαναν λάθος. Στον τρίτο άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλοι στα αυτιά. Στον τέταρτο τα πήρα, σήκωσα τη φρυδούμπα και ρώτησα “Μα ποιός τα λέει . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Induction

Δύο φράσεις θα σας πω που τις άκουσα τόσο πολύ στο Induction που μου έχουν καρφωθεί στο κεφάλι: Hard Work – No Life. Αυτά που λέτε κυρίες και κύριοι είναι τα καλά νέα που έλαβα χτες, πρώτη μέρα στο MSc.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Birkbeck, University of London

DSC01645 Originally uploaded by tim_mcmlv.

Άντε βρε. Και καλή μου αρχή. Πάλι. Φτου κι απ’την αρχή. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος. Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου. Και λοιπά.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Πρωινή άσκηση

Δεν υπάρχει καλύτερο ξύπνημα το πρωί από αυτό:

Ακούς το ξυπνητήρι, το πατάς να ξαναχτυπήσει σε δέκα λεπτά και αλλάζεις πλευρό. Για μισό δευτερόλεπτο ανοίγεις το μάτι σου και παρατηρείς το σκοτάδι έξω (δεν είναι και νύχτα αλλά είναι μουντά τα πράγματα).

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

ΕΚΘΕΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ

Κι έλεγα, θα μου έρθει η έμπνευση, μετά τις διακοπές – δε θα μου έρθει;

Κι είδα σήμερα 10 λεπτά από το Βέρα στο Δεξί [σημείωση: καλά ξηγήθηκε η Ακρίτα και έχει χεστεί στο τάληρο, πολύ τη θαυμάζω]. Έπαιζε η σειρά (ένας τύπος σε μια έρημο περπατάει χωρίς έλεος – ούτε το Μετέωρο Βήμα . . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Εκπαιδευτική Εκδρομή

Δε θα αναφέρω τίποτα απολύτως για το πρωινό στο κρεβάτι, τα δώρα, τις αγάπες, τα πολλά τηλέφωνα, τα σχόλια για τα χρόνια πολλά… ωχ! τα ανέφερα ε; Γαμώτο.

Περάστε μέσα για οπτικοακουστικό υλικό από την εκπαιδευτική εκδρομή μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο. Πώς μας αρέσει να το παίζουμε τουρίστες!

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…

Επιστροφή των ασώτων

Περάστε μέσα καλοί μου άνθρωποι για το οπτικοακουστικό υλικό.

Περαιτέρω λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

. . . → Περάστε στα ενδότερα για τα περαιτέρω…