Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

50.000 λέξεις: Ό,τι θέλει ο αναγνώστης

nano_09_blk_participant_120x240.png

Εντάξει – σε άκουσα αναγνώστα που ψήφισες κι ιδού και τα αποτελέσματα.


Πρώτον συγγνώμη από τους 5 που το θένε αλλού αλλά η συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλει να τρέχει, προτιμά να δει αυτή την καταστροφή εδώ. Η θεία Σοφία υποκλίνεται στο μεγαλείο της πλειοψηφίας.


Δύο συμπεράσματα έχω.

Πρώτον είστε όλοι άρρωστοι. (πολύ χαίρομαι).

Δεύτερον η μαμά Δέσποινα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ίντερνετ Σταρ και κάτι πρέπει να κάνουμε.

Δε θέλω να μου ανησυχήσεις αναγνώστα. Η ιστορία ήδη έχει αρχίσει και δημιουργείται μέσα μου. Θα έχει σίγουρα σεξ (και βρώμικο), θα έχει μία Δέσποινα (που λογοτεχνικώς ειπείν θα είναι η μαμά Δέσποια αλλά όχι και ταμάμ), θα έχει αίμα βία παράκρουση (και μαχαίρια) και θα έχει και ολίγον από αισθαντικά και ρομαντικά πράγματα (το ψήφισε ο Nick και έχουμε συμπάθεια). Το μόνο που θα μείνει έξω θα είναι ο επιστήμονας με τα σπυράκια. Τί να σας κάνω. Άμα είχα βάλει κανέναν επιστήμονα με κορμάρα μπορεί και να τον ψηφίζατε αλλά για αυτό το μυθιστόρημα – πείραμα πολύ φοβάμαι ότι έχασε η επιστημονική κοινότητα (τον νιώθω τον πόνο σας, στο επόμενο πείραμα ίσως σας βολέψω).

Διαδικαστικά λοιπόν θα κινηθούμε ως εξής:

 1. Πριν την πρώτη Νοεμβρίου θα ανεβάσω ένα post με το εξώφυλλο, τον τίτλο και την περίληψη.
 2. Μέσα στο Νοέμβριο θα ανεβάζω post με την αρχή και το τέλος από ό,τι έχω γράψει εκείνη την ημέρα – αυτό σημαίνει ότι θα χάνετε τη μέση. Η κατηγορία θα είναι NanoWriMo και το tag το ίδιο. Σε κάθε post θα υπάρχει link προς το post με την εξήγηση (βλέπε βήμα 1) για να μην μπουρδουκλώνεται ο κόσμος και νομίζει ότι τα χω παίξει.
 3. Τα σχόλια θα είναι ανοιχτά αλλά δεν δέχομαι ουδεμία ευθύνη αν δώσετε ιδέα και μετά νομίζετε ότι σας την έκλεψα. Ό,τι φοβερή ιδέα έχετε και δεν θέλετε να την χρησιμοποιήσω ΜΗΝ την αφήσετε σε σχόλιο. Καλύτερα θα ήταν να κάνετε κι εσείς το πείραμε των 50.000 λέξεων.

Αυτά είχα να δηλώσω.

Σαλούδ.

4 comments to 50.000 λέξεις: Ό,τι θέλει ο αναγνώστης

 • koulpa

  χαχαχα μπραβοοο γερά με τσαμπουκάααα :):)
  καλά θα διαβάζουμε την αρχή και το τέλος εδώ.. ΤΗ ΜΕΣΗΗΗΗ;;;;.. θα μενουμε με την αγωνία;;; :):)
  ναι την μαμά να την εκμεταλευθείς.. και τη γιαγιά ίσως.. :):)
  χαχαχα θα δοκίμαζα αν αφορούσε κάποια σιδηροκατάσκευή ή ξυλοκατασκευή.. αλλά 50000 λέξεις;.. ποιός θα με ταίζει αυτό το μήνα και είμαι καφαγανός πανάθεμά με.. :):)
  καλησπερούδιαααα :):)

 • Καλά κουράγια!!! Είμαστε απάλευτοι γι' αυτό το λέω.

 • Ουγκ! (Μάλιστα αρχηγέ! Αναμένουμε!)

 • […] υποστηρίξανε την ιδέα πριν καν ξεκινήσω να γράφω και συμμετείχαν σε ψηφοφορία για την πλοκή και τους […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>