Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Σαν να τα μπλεξε τα μπούτια της κι η LIFO

Εντάξει να κράζω την αφέλεια αλλά να κράξω και τη μαλακία.

Πώς να την κατηγορίσεις την NIEMANDSROSE (δες προηγούμενο post για λεπτομέρειες) σοβαρά όταν η ίδια η LIFO TEAM γράφει γελοιώδεις ηρωικές ατάκες όπως η παρακάτω:

“Η Lifoland έκανε αυτό που έπρεπε να κάνουν όλοι όσοι την αγαπούν: προστάτευσε τον εαυτό της.” (από εδώ)

Κι είναι τόσο πειστικοί που όλοι ξεσηκώθηκαν τώρα να χτυπήσουν την επιχείρηση που το έπαιξε παιχνιδιάρα παιδούλα που χρειάζεται αγάπη. Κι όσοι την αγαπούν πρέπει να την προστατεύσουν από τους κακούς τους χρήστες.

Σωστά;

Ας καγχάσω. Δεν θεωρώ ότι έχουν παραπλανηθεί τόσο σοβαροί bloggers που ξεσηκώθηκαν να κατηγορήσουν την LIFO. Ξέρουν πολύ καλά (μερικοί καλύτερα από άλλους αφού έχουν πείρα στο χώρο) οτί η LIFO είναι επιχείρηση κι όχι το μικρό σπίτι στο Λιβάδι.

Ότι έχουν όμως μια προσωπική απέχθεια προς τον Τσαγκαρουσιάνο μερικοί μερικοί την έχουν.

Αλλά κι εγώ ως άλλη αφελής θα το αφήσω να περάσει έτσι και δεν θα σημειώσω ότι μπορεί η απέχθεια και ο ξεσηκωμός να έχουν κάποια σχέση.

4 comments to Σαν να τα μπλεξε τα μπούτια της κι η LIFO

 • ἀπίστευτο αὐτὸ τὸ όλοι όσοι την αγαπούν! ἐλπίζω νὰ μὴν τὸ ἔγραψε ὁ στάθης, ἀλλὰ στεναχωριέμαι ποὺ τὸ ἐπέτρεψε. Αὐτολογοκρισία τώρα παρακαλῶ.

 • Δεν ειναι η πρωτη φορα που στη Lifo λογοκρινουν κειμενα….Μην τα ξεχναμε αυτα…

 • Για να καταλάβω δηλαδής ρε Σοφάκι, οι τύποι τι προσπαθούν να πουλήσουν;;;

  Προσπαθούν να είναι αντίστιχα δημοφιλείς σε υπηρεσίες με blogger και wordpress αλλά επιμένουν να γλύφουν τα αχαμνά του κάθε οικονομικά ισχυρού τους διαφημιστή;

  Αν εγώ δηλαδη γράψω στο παλιό μου μπλογκ ότι ό τάδε γαμιέται, θα μυνήσει ο τάδε τον Blogger και αυτός με την σειρά του θα με λογοκρίνει; Το έχεις δει να συμβαίνει πουθενά αυτό;;; Μου θυμίζει κάτι από εκείνες τις μαύρες τρύπες του Ιντερνετ που είχε αναφέρει ο Νάσσος πριν από κάτι εβδομάδες.

  Η Lifo δηλαδή ποιά ακριβώς υπηρεσία προσφέρει… δεν το έχω καταλάβει ακόμα… θα ειμαι βλάκας φαίνεται.

  -υπηρεσια λογογκρισίας.
  -υπηρεσία γραφε-μονο-αυτο-που-θελει-να-ακουσει-ο-καλος-μου-πελάτης
  -υπηρεσια αν-σ’-αρέσει-κιολας-χάρη-σου-κάνω-γιατί-με-λένε-Lifo-εμένανε

  Η lifo θα πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι ο μάνατζερ μου να με καλύψει αν πω καμια μεγάλη αηδία. Δεν είναι ο εργοδότης μου, δεν συσχετίζεται μαζί μου (όχι προσωπικά μαζί μου… you know what I mean) ..παρέχει μιά υπηρεσία… ιστολόγιου…

  Μπορεί αν θέλει, βεβαίως βεβαίως, να βάλει μιά λίστα στους όρους χρήσης με ονόματα/ανθρώπους ως προς τους οποίους δεν σηκώνει μίγα στο σπαθί της και να τελειώνουμε. Όλο μαλακίες είστε σε αυτή τη χωρα. Επαναστάτες της δεκάρας.

  Καταλαβαίνεις τι λέω όταν χεζόμαστε στο σπίτι περί politically correctness?

 • Η Lifo δεν θα έμπλεκε τα μπούτια της? Εδώ ο Λαζόπουλος ξέπεσε σε διαμάχη με τον Καρβέλα. Η Μαλβίνα της έτρωγε από τον μεγάλο συγγραφέα του “Αρης ο αρχηγός των ατάκτων” (τον άντρα!μη χέσω)…Ακόμη και ο αμίμητος Μίμης Φωτόπουλος πέθανε νωρίς! Ουδείς αναμάρτητος….! ή για να κλείσω με μια αμερικανιά “nobody’s perfect” (πόσο μάλλον εγώ που μ’ αρέσει να καταφεύγω σε αμερικανιές)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Additional comments powered byBackType