Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς

Ε ρε και να ‘ταν η Μποφίλιου 40άρα!

Λήμμα Μποφίλιου στη Wikipedia με τη λάθος ημερομηνία γέννησης

Την έχετε δει τη Μποφίλιου έτσι; Καλά να την έχετε ακούσει που είναι φωνάρα η γυναίκα αλλά ελπίζω ότι την έχετε δει επίσης – δε βρήκα καμία creative commons φωτογραφία της να την ανεβάσω  (UPDATE: παραχώρησε ευγενικά μία η katrinpi βλέπε παρακάτω) να κάνουμε ομαδικώς οφθαλμόλουτρο, τεσπα.

Σήμερις που λες την ψαχούλιασα να δω αν έχει επίσημο site γιατί πέτυχα ένα άσμα της που μου άρεσε. Πρώτο αποτέλεσμα είναι το MySpace που έχει αλλά επειδή δε το γουστάρω καθόλου πήγα στο δεύτερο αποτέλεσμα, το σχετικό λήμμα στη Wikipedia.

Κι εκεί έγινε το λάθος καθότι η (λανθασμένη από ότι μου λένε) πληροφορία είναι ότι γεννήθηκε το 1973. Τα μέτρησα που λες, τα ξαναμέτρησα, όλο 37 μου έβγαινε.

Νατάσσα Μποφίλιου - η φωτογραφία παραχωρήθηκε ευγενικά από την katrinpi (κλικ για τις σελίδες της στο flickr)

Πρώτη σκέψη: Τί κάνει το photoshop και ο φλουταρισμένος φακός ρε μάγκα! (Νταξ έτσι; Μια θολούρα στα βίντεο κλιπ της την έχει)

Δεύτερη σκέψη: Πω πω ρε φίλε και φωνάρα και γυναικάρα – χαρά στο κουράγιο της 37 χρονών.

Τρίτη σκέψη: Σαραντάρισε για να κάνει σουξέ μεγάλε! Αυτό θα πει επιμονή για την τέχνη σου. Γω θα ‘χα γίνει ήδη ταμίας.

Εντάξει με διορθώσανε άμεσα ότι η κοπέλα είναι μόλις 27 ετών (το λέει και στο MySpace) αλλά σκέψου το λίγο τί καλά θα ήταν να είναι η Μποφίλιου σαραντάρα!

  • Να βρουν το δίκιο τους όλες οι γυναικάρες που το παιδεύουν για την τέχνη τους και δε το βάζουν κάτω.
  • Να ξεσηκωθεί το σύμπαν ερωτικά με την πάρτη της και να γίνουν της μόδας οι μεγαλύτερες γυναίκες (που είναι όπως και να το κάνεις πάντα πιο πολύ στα ντουζένια τους από τις νεότερες).
  • Να φανεί ότι έχει το ταλέντο του κι ο σκηνοθέτης με τα φλουταρισμένα πλάνα.
  • Να την προσκυνήσει το σύμπαν που είναι κοντά στα σαράντα και βγάζει φωνή κρύσταλλο.
  • ΚΥΡΙΩΣ να επιβεβαιωθεί το τιτανοτεράστιο άσμα οι σαραντάρες ίσον δύο εικοσάρες!

Πολύ θα μου άρεσε να είναι σαραντάρα που λες γιατί θα μου έδινε το ά π ε ι ρ ο υλικό να γράφω ότι έχω πάθει με τη φωνή της αλλά να το συνδιάζω με διάφορες καφρίλες όπως οι άνωθεν.

Αντ’αυτού μου τα χάλασε το παλικόριτσο κι είναι μόνο 27.

Φτου!

1 comment to Ε ρε και να ‘ταν η Μποφίλιου 40άρα!

  • κι εγώ πριν 2 περίπου χρόνια που άκουσα τραγούδια της την έκανα για μεγάλη-τερη..κ βλέπω ένα κοριτσάκι στις -τότε- φωτο του cd..απαγοήτευσηηηη για να μην πώ ξενέρωμα! αλλα είναι φωνάρα όπως κ να το κάνουμε..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>